2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@gencbiraday al benden de o kadar hocam aciklansada yoluma baksam modundayin kazanirsam kpss benim icin bitmis olacak ve sadece kaymakamlik ve idari hakimlik sinavlari icin calisacagim kazanamazsak da mecbur kpss çilesini çekmeye devam edecegim
-
Duyum falan yokmu bu hafta açıklanması üzerine ya biran önce açıklanması lazım hepimiz aynı durumdayız sonuca göre bir adım atarız böyle bu durumda ne desek ne yapmaya çalışsakta eksik oluyor olmuyor yani kafa burda.
-
@friedman-25 tek bir duyum var oda bayrama kadar açıklanacağı inşallah yanıltmazlar bekleyip göreceğiz...
-
Ya bunu yazıp yazmama konusunda çok kararsızdım da vebali kalmasın üzerimde. Kurum içinden sağlam bir irtibatim var. Aynen şunu soyledi bana "biz elimizden geleni yapıyoruz bayramdan önce yetiştirmek için ama bayram sonrasına sarkabilir " yani ders calışmaya başlamak için sonuçları bekliyorsanız beklemeyin bir an önce başlayın sonrasında keşke calışsaymısım demeyin.
-
@jhonnybravo bu bilgiyi yeni mi aldınız acaba yoksa zaman geçti mi uzerınden
-
@komyrd kardeşim kimsenin ne söylediğine inanmayın. Açıklandı yazısı görene kadar kim ne derse desin değişir şartlar. Daha önce de ornek verdim. 9 veya 8.promosyon sgkda Sn Bakan yakında açıklayacağız dedi canlı yayında aradan 1 ay geçti öyle açıklandı.
-
@redcrossbjk aynen öyle olayı yılan hikayesine çevirmeye gerek yok bekleyip görecez ne desek boş kurum açıklayana kadar beklicez umarım uzamaz...
-
Valla rüyalarım girdi artık . Uykular haram olmaya başladı.
-
@komyrd annemde şimdi diyor perşembeye açıklanır değil mi? Anneme verdiğim cevap hep SGK oluyor. Adamlar yönetmelikte 30 günde açıklanır yazını çiğneyip 6 ayda açıkladı. Bu yüzden hem umutlu hem de daima temkinli olmak lazım kardeşim. Bende sizin gibi heyecanlı ve beklemekte zorlanıyorum ama yine elde başka bir şey gelmiyor
-
Olur da kazanamayanların planı ne olacak
-
@jamiryoo kpss puanı var ama yinede oturup haftanın 2 üç günü kpss ye diğer kalanını kaymakamlik ağırlıklı çalışmayı düşünüyorm ben hayırlısı bakalım
-
@redcrossbjk hocam siz sgkda da yedektiniz değil mi var mı gelişme eğer öyleyse inşallah ikisinden biri olur da anneciğiniz de siz de sevinirsinsiniz 6 yıl olmuş umarım bu son olur
-
Bu hafta açıklanmazsa etkinlik düzenleyelim bence bayramdan sonraya kalmaması için arkadaşlar. Birçoğumuz ders çalışmaya adapte olamıyoruz yorulduk senelerdir ders çalışmaktan.. yıl sonunda guy sınavı vs. Olacak ve zaman gerçekten aleyhimize işliyor
-
@jhonnybravo neyi yetiştirmeye çalışıyorlarmış hocam ?
-
@jamiryoo kpssye devam il göç ve göç uzman yardımcılığı ağırlıklı olarak ama büyük konuşmak gibi olmasında en fazla 2 3 yıl daha deneyebilibirim
-
@Pinky Hocam yedekteydim tercihte yapmıştım ama olmadı bende az önce gördüm sonucu ne yazık ki olsa zaten başlıkta ne yapayım kardeşim
-
@redcrossbjk anladım hocam da ben sgkdaki süreç devam ediyor sandım hayırlısı olsun
-
@06TC var mı bir gelişme hocam
-
@Pinky İl Göç bizim olsun inşAllah
-
@redcrossbjk inşallah