2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 hangi grup o hocam?
-
@onur06 whp hocam
-
@kemankeşş2 genel müdür listeyi onaylayıp gitmiş olmasın:)
-
Arkadaşlar boşverin dışarıdan birisi biz dahil sağlıklı Bilgi almamız çok zor neticede @06TC merkezde çalışan bir arkadaşımız ve sağlıklı güzel bilgiler verdi bizlere Cuma’ya kadar bu iş bitecektir rahat olun
-
@06TC adamsin
-
@onur06 bir de bakalım kesin bilgi mi tatile çıktığı daha yeni atandı yeni görevine belki de tatile çıkmadı eğer doğruysa dua edelim de onaylamış olsun yoksa daha çok bekleriz
-
-
@redcrossbjk aynen katılıyorum
-
Arkadaşlar, Sayın Genel Müdür kurumda, görevinin başında. Dün toplantı yaptık, bugün 18.00'e dek kurumdaydı. O saatten sonra nereye gittiğinden haberdar olabilen arkadaş bir zahmet sorsun ne zaman açıklanacağını:-) adam canhıraş kurumu tanımaya çalışıyor, ne tatili?!
-
@06TC bravo feke çıktı
-
Foruma 1 saat bile girmeyince neler değişiyor subhanallah :d
-
@kemankeşş2 gel de sövme. İnsanları kandırmakla eline ne geçiyosa
-
@06TC arkadaşlar size söylüyorum bu profilden başka kimseye itibar etmeyiniz diye !
-
@gencbiraday, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@06TC arkadaşlar size söylüyorum bu profilden başka kimseye itibar etmeyiniz diye !
Kardeş, estağfurullah, elbette herkesin farklı farklı kaynakları var. Birçok kişi doğru yanlış bir şeyler duyuyor. Vallahi ben de en az siz adaylar kadar heyecanla bekliyor, bir an önce açıklanmasını diliyorum. Elimden geldiğince bilgi almaya çalışıyorum. Fakat personel çok ketum. Dışarıya bilgi sızmasını istemiyorlar. Çok kişi merak ediyor. Adaylardan tutun da vekil danışmanlarına kadar bir hayli kişi bilgi peşinde. Recep Başkan "dışarıdan gelen telefonlara bakılmayacak" diye talimat vermiş. Muhtemelen arayanlar da ulaşamıyordur. Ben ne duyuyorsam onu aktarıyorum. Dilerim olağanüstü bir durum vuku bulmaz ve en çok hak eden 200 kişi çifte bayram yaşar.
-
@06TC en azından güvenilir bir kaynaksın bizler için öyle herkesten bilgi almakta yersiz olur sağolasın bizler için uğraşıyorsun umarım bir çay içeriz 5 dk
-
@06TC Vekil danışmanları mı bilgi almaya çalışıyor? Mülakatım kendimce iyi geçmişti diye yer yer umutlanip yer yer olmazsa ümitsizliğine düşüyordum ama sanırım umutsuzluğum biraz yoğunlaştı bu bilgiyle... Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
-
tmsf ye kayıt yaptırdıktan sonra il göç ü arayıp hakkımdan feragat edicem darısı tüm arkadaşların başına
-
@06TC siyasetin girdiği yerden bize ekmek çıkar mı şüpheliyim.. Allah garibanın, kimsesizin, umut edenin inşallah yanında olur.
-
@Diego33, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
tmsf ye kayıt yaptırdıktan sonra il göç ü arayıp hakkımdan feragat edicem darısı tüm arkadaşların başına
Hayırlı olsun kardeşim. Ne zaman girmiştiniz mülakata?
-
@Alles-Klar çok sagol hocam darısı sizlerin başına 6 temmuz da girdim mülakat a