2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Diego33 eyvallah. Hakkında hayırlısı olsun..
-
@Diego33 başkan il göç mülakatını sordum.?
-
@Alles-Klar 22
-
@gencbiraday inşallah, nasip.
-
@06TC vekil danışmanları ve diğerleri de girdiyse işin içine liste şampiyonlar ligidir.
-
@06TC hocam mülakattan çıkışta hatırlamadığın sorulara çıkınca bak öğren gibi bir cümle kurdular . Nasıl yorumlanır acaba buda benim aklıma takılan bi cümle oldu 1 aydır bunu düşünüyorum neredeyse
-
@ckmll Başkan soru neydi?
-
@Alles-Klar Naim Süleymanoğlu gibi ülkemiz için önemli olan ve Tr için casusluk yapmış kişi kimdir ismini sordular ben bilemedim . Ve Ahıska Türklerinin nereye yerleştirildiğini hatırlayamadım
-
@ckmll şu açıdan sordum, hani çok güncel, bilinmesi gereken bişey olursa o ifadeyi kullanmış olabilirler diye. Fakat sorular öyle mutlak bilinmesi gereken sorular değil, öğren demeleri acayip. Ama kötüye yorumlanacak bişey değil bence öğren demeleri. Çünkü genel kültür açısından önemli gibi. O anlamda söylemişlerdir..
-
@ckmll Belki de Göç İdaresinde çalışacaksın, Ahıska Türklerini bak öğren de demiş olabilirler bilemezsin, kötüye yorumlama bence..
-
@Alles-Klar bende bunu düşünmeye çalışıyorum . Ama insan şunu da düşünüyor işte bu soruları bilseydin olmuştu bi dahakin öğrende gel sizin dediğiniz gibi olur inşallah
-
@ckmll birde bana 5 dakika içinde çok çapraz soru soruldu . Hatta Ahıska türklerini hatırlayamıyorum deyince Gökçe bey sorum geçerli düşün en son soracağım tekrar dedi ama düşünmeye fırsat olmadan başka bir komisyon üyesi idare hukuku ile ilgili soru sordu karışıp çorba oldu hatırlamaya fırsat olmadı maalesef o esnada
-
@ckmll Valla başkan soruları bilmekle oluyorsa tüm sorulara doğru cevap verenleri almaları lazım.. Alıyorlar mı?
-
@ckmll Bana 5 soru sordu 5 ini de bildim, ama 2 tanesinde cevaba göre 2 ek soru sordu onları bilemedim.. Şimdi soru bir bütün olarak bilinmedi olarak mı değerlendirildi yoksa ne yaptılar kestiremedim.. İlk cevaplarım beşinde de doğru..
-
@Alles-Klar aslında benimde olan bu . Soru soruyu doğurunca akabinde gelen sorulardı. Bütünüyle yanlış değerlendirileceğini asla sanmıyorum
-
@ckmll Aynen işte. Mesele bana Ab Geri kabul anlaşmasını duydun mu dedi evet dedim açıklarmısın dedi. 16 Aralık 2013 te imzalandı dedim ve içeriğini anlattım. Burya kadar tamam. Şuan uygulanıyor mu diye sordu uygulanıyor dedim, meğer askıya alınmış 2019 temmuzunda.. Şimdi ne oldu? Bildim mi bilemedim mi?
-
@Alles-Klar benim ilk deneyimim . Bir sürü belirleyici var doğru. Hayırlısı olsun hocam
-
@Alles-Klar askıya alındığını komisyon mu söyledi size . Banada iskanlı göçmen ile serbest göçmen Tr vatandaşlığı alırken farkı var mı dedi . Yok dedim tamam diyim geçtiler. Sonra kanuna baktım yok gibi ama emin olamadım
-
@ckmll iskanli gocmen icin devlet kanun cikartarak gelen gocmenleri iskan edip yerlestiritor ama serbest gocmeler için bir kanun durumu ve iskan imkani yok diye hatirliyorum hocam
-
@ckmll hayır askıya alındığını ben çıkışta baktım öğrendim..