2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 inşallah kalmaz. Ama bana haftaya açıklanması daha yakın geliyor. Keşke şimdi açıklansa ama bence zor.. Bakanlık hemen onay verir mi birkez daha incelerler mi bilemiyorum. Öyle olursa bu hafta zor..
-
@Alles-Klar perşembe günleri hep açıklandı diyorlar yarın belki
-
@Alles-Klar benim de beklentim haftaya açıklanacağı yönünde
-
Bugün ve yarın geç başvuru var kpss için. Benim gibi başvuru yapmayan insanlar olabilir. Sonuca göre yol çizecek insanlar falan. Keşke bunu gözetip bugün ya da yarın akşama kadar açıklamış olsalar
-
@kemankeşş2 Bu perşembe açıklanmazsa haftaya perşembe arefe günü açıklanma ihtimali olmaz galiba.
-
@redcrossbjk onu düşüneceklerini sanmıyorum ️
-
@gencbiraday bu kadar ince düşünen kimsenin olduğunu sanmıyorum ki kardeşim
-
Aralık ayından beridir dibini göremediğimiz bir kuyuyla uğraşıyoruz.. Ne olacağıda belli değil. Gelen giden kuyuya taş atıyor (duyumlar).. artık akıllı da kalmadı çıkaracak
-
@Alles-Klar geçen seferki 6 buçuk gibiydi sanırım
-
@sntn35 bu kpss yolcuları harbiden sabır taşı oldu en son askerde bu kadar sabrım zorlanmıştı
-
bakalım ıçerdeki arkadaş bugün neler dicek tabi şuda var kım ne dese yalan sonuçlar sitede açıklanana kadar ya sabır...
-
@06TC Üstad yeni bir gelişme var mı?
-
@06TC olmasa zaten halimiz haraptı...
-
@06TC üstad senden gelecek güzel bir haber bekliyoruz koy artık noktayı tabi sen elınden gelini bizler için yapıyosun paylaşıyorsun senın elındede değil fakat sona yaklastıık inşallah
-
@06TC üstat güzel bir haber bekliyoruz senden
-
@Alles-Klar aynısını banada sordular hocam ben askıya alındığınıda söyledim , bu sefer komisyon başkanı araya girdi tamamen mi askıya alındı dedi.
(içimden sanki anlaşmayı ben mi yaptım laa dedim )
müdüre bilmiyom dedim , şunu bil hocam içinide ferah tut hiçbirimiz mükemmel değiliz hayırlısı olsun demekten başka çare yok Allah yardımcımız olsun. -
Bugünde bitti ya sabirrrrrr
-
@friedman-25 daha erken hocam ne bitmesi yeni basliyoruz 6 ya kadar yolu var
-
@kemankeşş2 inşallah ya 6 ya kadar açıklansa keske böyle belirsizlik en kötüsü iyi kötü sonucu öğrenip işimize bakalım
-
@kymkmadyı Aynen öyle de işte takılıyor kafaya yapacak bişey yok.. Sonrasında bana 18 mart mutabakatını sordu. Biraz anlattım tamam dedi..