2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kymkmadyı Bana hep Avrupa ile alakalı sorular sordular. Yurtdışı üniveriste mezunuyum ondan diye tahmin ediyorum. Ama ben bekliyordum Ab ile alakalı soru iyi hazırlanmıştım ama işte askıya alınmış olduğuna hiç rastlamadım..
-
Yazılı sonucu açıklanalı yaklaşık 150 gün olmuş vay be rüzgar gibi geçmiş ama son günler geçmiyor işte geçmiyor
-
@Pinky Sen çok kasıyorsun kendini. Yapma bence. Bende senin gibi sadece il göç istiyorum başka kurum istemem. Önceki çalıştığım işle alakalı olduğu için. Ama sizi çok tedirgin görüyorum.
-
@Pinky bizim hakimlik 23 ocakta aciklandi. Hala mülakatlar bile bitmedi haftaya bitiyor beterin beteri var kendini üzme boşuna. Devlet aşırı yavaş bu tip işlerde yapacak bir şey yok. İnşallah kazanirsiniz @kemankeşş2 ile beraber
-
Mesai bitti.. Artık uzanma vakitlerindeyiz bundan sonrası ya tutarsa
-
@redcrossbjk beklemedeyizz
-
Vatanperver insanlara ülkemizin vatanımızın ihtiyacı her daim olmuş ve olacaktır. Hiç bir zaman makam mevki şuuru ile hareket etmeyen vicdanlı gençlerin yerleşmesi en büyük arzum ve duamdır. Kazanan 200 kişinin bu vicdanlı ve kutsal mesleği layıkıyla yerine getireceğinden hiç bir şüphem yoktur. Olumlu veya olumsuz olsa dahi Sonuç ne olursa olsun makamların en büyüğü Allaha kul olmaktır.
-
Mesai saatleri dışında açıklandığı oluyor mu ona göre dersin başına oturacağım da
-
@redcrossbjk Bir önceki akşam 8 gibi açıklanmıştı. O vakte kadar umudumu diri tutacağım
-
Bu liste son dakikaya kadar değişiyo mu arkadaslar
-
@urfaspor63 kardeşim iyi hoş yazmışsın da bunu bizlere değil de makam mevkiye duymayanlara yazsan daha iyi olur. Biz daha hakkımızın, emeğinizin karşılığını bile alamıyoruz, almak için yırtınıyoruz gördüğün gibi.
-
@80üstamadnnmsz doymayanlara*
-
@80üstamadnnmsz emeklerinin karşılığını alman dileğiyle emeğin kefili Allahtır merak etme. Makam mevki peşinde olanlara lafım yok onlar bu dünyayı ebedî dünyaya tercih eden dalkavuklar.
-
@guyvomen aynı şekilde bende o saate kadar beklerim. Ondan sonrası zaten biraz fantezi oluyor
-
@mathilda mesai saatleri içinde açıklanan mülakat nerdeyse yok gibi kardeşim
-
@redcrossbjk çook açıklayıcı bir cevap oldu hocam sağolun
-
@urfaspor63 teşekkürler inşallah hepimiz alalım. Biz de biliyoruz Allaha kul olmak , iyi bir kul olmak en güzel makam .Ancak sadece böyle düşünmek inananları tembelliğe sürükler. Zaten burası da bu tarz düşüncelerin yeri değil.
-
@Elnogate yok artık kardeşim olur mu öyle şey bakkal defterimi bu her dk değişsin
-
@80üstamadnnmsz beni bu düşünce her zaman rahatlattı sebat sabır dua beni aksine her zaman daha güçlü kıldı ve karşılığını aldım . Bunlar benim düşüncelerim ve yeri olup olmadığına nicknamemim karar veriyor.
-
@urfaspor63 Işimiz Allaha kalsa biz de mutlu oluruz kardeşim. Bak burda herkesin kalbi sıkışıyor olmazsa da allaha kulluk en güzel makamdır diyip teselli etmek de milleti sömürenlerin üslup tarzı gibi geliyor bana .Bunu da burda noktalamak istiyorum.