2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@özmerlin_06 inşallah kardeşim
-
@kemankeşş2 amin dostum insallah beraber sevineceğiz
-
@80üstamadnnmsz Elendigimi soyledim peki kaymakamlik defterini kapattin mi dediler.Efendim herkesin ideal meslegi vb birseyler tekrar denerim dedim sonra sozumu kesip baska soruya gectiler.Kotu bir durum mu bu ya? Cok tedirgin oldum keske soylemez olaydim.
-
@80üstamadnnmsz yok o zamlandı sanırım 5250 gibi bir şey olması lazım guy skg il göç hepsi aynı taşra uzmanlık gösterge 2200 bir de mhuy var onu tam anlamadım neden öyle sanki merkezmiş ya da 3600 ek gösterge gibi görülüyor ama 2200 gösterge maaşı var diğer taşralarla aynı belki mhuy da çalışma belediye üniversiversite bakanlık gibi yerlerde olmasına göre değişiyordur bilmiyorum
-
@ockhamınusturası
Kaymakamlık mülakatına kalanlara mı soruldu bu soru genelde. Birçoğuna sorulmuş. Bana hiç beklediğim veya girdiğim mülakatlar sorulmadı. Ne çıkarmak gerek bundan acaba??
Bu arada 2 kere kaymakamlıktan elenip il göç olarak atanan biliyorum. Mülakatta soruldu mu bilemem ama. -
@Pinky Hocam benim arkadaşım SGK da Denetmen Yardımcısı 5340 yatmış bu ay, GUY ve İl Göçte takribi bu civarda.
-
@Statik evet zamlandığını ben de duydum tam miktarı bilmiyordum yaklaşık tahmini söyledim
-
Bir il göç uzman yardımcısına bu ayın 15'i itibariyle yatan maaş 5330 Lira.
-
@Pirinçkimirinçki valla güzel para
-
@ockhamınusturası deneyimli bir arkadaşım bunun olumsuz bir intiba yaratmayacağını düşünüyor .Ben sadece mülakattan elendiğimi söyledim onlar da tekrar girer misin diye bir şey sormadılar zaten .Kardeşim inşallah olumsuz olmaz zaten öyle düşünüyorlarsa saçma bence.
-
@80üstamadnnmsz insallah kardesim ya Allah nasip etsin hepimize sevinelim biraz ya
-
@80üstamadnnmsz peki hocam mulaktta bey diye hitap ettiler sonra da en son da hakkinzda hayirlisi olsun x bey demislerse nasil bir izlenim sence?
-
@çölkaplanı vallahi hiç bilmiyorum bu çok genel bi hitap şekli. Eminim herkese bey ,hanim diye hitap edilmiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun da o anlık bir söylemdir diye düşünüyorum. Genel intiba nasıldı size karşı?
-
@80üstamadnnmsz yani genelde iyiydi hic heyecan yapmadim .
-
@80üstamadnnmsz bana karşı yaklaşımları gayet samimiydi iyiydi ama bu bir kriter mi acaba
-
@Marsiyal diğer mülakat deneyimlerime bakarsak değil. Bu tarz çıkarımlarda bulunmak istemiyorum sizleri fazladan bir ümide ya da ümitsizliğe sürüklememek için .Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
-
Bunlardan hiçbir çıkarım yapılmaz bir gösterge değil bunlar normal tepkiler
-
Mülakat kriterlerinden birinde de mesela Teknolojik yeniliklere açıklık vs gibi bişeyde var 10 puan filan yazıyor hatta. Ama kimseye teknoloji ile alakalı bişey sorulmamış sanırım. Şimdi bu 10 puan ne oldu?
-
Mülakatta verilen yada verilemeyen cevapların yada bilginin pek önemli olmadığını düşünenlerdeyim. 95 almış adama Hiyerarşi nedir diye soru soruluyor.. Hiyerarşiyi bilemeyen adamın 95 alması mümkün müdür? Dolayısıyla kriter tam olarak nedir bilmiyorum ama bilgiyi ölçmek değildir ondan eminim..
-
Pazar günlerinde açıklanmışlığı var mı peki