2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@onur06 Herhalde gündemi takip etmediniz. KPSS ertelendiği için GUY sınavı da ertelendi. Mülakat 7 Aralıkta değil yani.
-
Evet yeni haftaya başlıyacağız 2 hafta da geçtiğine göre artık ciddi ciddi beklentiye gireceğimiz haftalar geldi heyecan dorukta bu hafta açıklanır gibi ne dersiniz
-
@Pinky bu değil ama sonraki hafta tahminim
-
@Pinky Bu hafta bekliyorum bende 23'ü gibi
-
@Pinky buhafta Açıklanır perşembe yada cuma beklentim ...
-
Bu hafta açıklanmazsa bayramdan önce açıklanmak istenmesinin bir anlamı kalmaz. Çünkü haftaya açıklanırsa evrak teslimi tatile denk gelicek. Ne anladım açıklanmasından...
-
@Alles-Klar evrak teslimi bayramdan sonra olur bence
-
@kemankeşş2 O zaman bayramdan sonra açıklarlar, öncesinde açıklanmasının bir anlamı kalmıyor.
-
Kpss ye çalış etkinlik yap ilan gelsin sınava gir sonuçları bekle kazan mülakatı bekle elen kpss ye çalış ....
-
@Alles-Klar inşallah açıklansın da sonraya kalsın
-
@Alles-Klar bayramda olan 4 günlük süre sonuna eklenir sorun kalmaz kardeşim. Bende bu hafta ve hatta bu akşamdan itibaren herhangi bir gün bekliyorum
-
@redcrossbjk aynen katılıyorum evrak teslimi kolay ve evet inşallah her an açıklanabilir beklemedeyiz
-
@Pinky
@kemankeşş2
@redcrossbjk
Ve ben..
En çok bu dörtlünün sonuçlarını merak ediyorum. Zira günümüz burda geçiyor -
@Alles-Klar bende kemankeş kardeşim de baya bunalmış umarım buradan kazananlar olur da belge tesliminde felan tanışırız
-
@gencbiraday başkan seni unuttum.. inşallah
-
@Alles-Klar inşallah güzel haberler alacağız hepimiz kardeşim
-
@gencbiraday belge teslimi pandemiden dolayı geçen sefer yani 45 kişilikte sadece posta yoluyla kabul edilmişti yine öyle olabilir
-
@Alles-Klar @gencbiraday 6 koca yılın dili olsa gençliğimi heba ettin diye bana kesin söverdi EyvAllah kardeşim.
-
@gencbiraday çoook hocam herkes gibi bunaldık
-
@Alles-Klar hocam söylediğiniz isimler ve bir de bu aralar pek yazmayan önceden daha çok yazan elnogate arkadaşı guywomen arkadaşı merak ediyorum inşallah hepimiz kazanırız tüm bu sitede yazan arkadaşlar da kazanır belki aynı yerde oluruz tanışırız burada ki arkadaşlarla çok güzel bir platform teşekkürler ty