2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@80üstamadnnmsz mülakat uygulamasına hiçbir şekilde anlam veremiyorum neye göre seçeceksin herkes prototip gibi giyinip gidiyor e biraz olsun ehliyeti de yerindeyse saçmalamıyor kimse. sadece KPSS ve kurum sınavı olmalı kurumda da ilk 200 e gireni al bitsin süreç bu kadar basitken sorun çözmek yerine sorun çıkarıyoruz
-
Arkadaşlar bunlar kısır tartışmalar, buna çözümü ne yazık ki biz bulamayacağız. Her mülakat sonrası burada açılan gönderilere bakarsanız bu tartışmalar, konuşmalar yapılır. Kendinizi boşuna yormayın dostlar. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
-
Mülakat olduğu sürece torpile en çok karşı çıkan insanlar dahi torpil yaptırma derdinde olacak. Bulamayınca da torpil düzenine daha da kızacak. burada asıl mesele ülkedeki büyük adaletsizlik ve eşitsizlik. Birileri bu dünyaya turist olarak geliyor. babaları, dayıları, amcaları sayesinde 20 yaşında iş adamı, danışman, kurul üyesi olabiliyor. bu tür platformlarda hak hukuk derdine düşen insanlar genelde gariban Anadolu çocukları. Asilzadelerin tenezül etmedikleri taşra memuriyetleri için hiçbir yetkinliği olmayan adamların karşısına geçip süklüm püklüm onlardan medet umuyoruz, karakterimzden, adamlığımızdan taviz veriyoruz. O kapılarda bekleyip de içinden küfür etmeyen var mı? Ben ''referans'' için gittiğim vekilin saatlerce beni kapıda bekletip cv'me bile bakma nezaketini göstermediğini aynı hafta 23 yaşındaki oğlunu Cumhurbaşkanlığı kurullarından birisine sokturduğuna şahit oldum. Biz bir bürokratın yüzünü göremezken aynı bürokratlar başka hiçbir vasfı olmayan bakan çocuklarının twitlerini retweet yapma yarışına giriyorlar. Buradaki ezici çoğunluk onlarca mülakattan elenen, hayat trenini kaçıran insanlar. her defasında acaba neden elendik? Soruşturma mı sıkıntılı, mülakatta mı beğenmediler diye soruyoruz. Hepsi hikaye. FETÖ'den içeride yatan azılı hainlerin kardeşlerine çocuklarına bir bakın nerelerdeler. GVS bahanesi bile garibana.
-
@ouroboros ben mülakatta böyle sağlı sollu ataklarla üstüme gelindiğini hissetmedim açıkçası. Daha çok hemen bitirelim de cuma yaklaşıyor hem acıktık gibi bir hava sezdim işin şakası ben kısa süren mülakat sevmiyorum belki de
-
@şehzade45 sonuna kadar katılıyorum ben aldığım uyarı cezası sıkıntı çıkarır mı diye düşünürken fetocu hainlerin hala kamuya girdiğine şahit oldum .Biz gariban anadolu ailelerinin çocuklarıyız Osmanlı da sevmezdi bizi . Tek umudumuz bu cumhuriyetti onun da içini oydular.
-
@80üstamadnnmsz uyarıdan birşey olmaz hocam nerden aldınız
-
@gencbiraday üniversitede hakkımı ararken aldım hem de
-
@80üstamadnnmsz Hocam Komiser arkadaşım var o da Okulda 1 Ay uzaklaştırma almıştı Atandı bu bi güvenlik riski değil
-
Çok şükür bir hafta daha geride kaldı:) haftaya Allah kerim
-
@onur06 Haftasonu da umutlu olabiliriz bence hocam. İçişleri uzman yard mülakat sonuçları cumartesi açıklanmıştı
-
Yıldım beklemekten
-
Bardağın dolu tarafından bakıyorsunuz tebrikler 1 hafta daha geçti şükür ama kim bilir daha kaç var ben de böyle bakıyorum inşallah dendiği gibi bayram öncesine yetişir sonuçlar beklemedeyiz bakalım
-
@guyvomen hocam ne güzel hafta sonu kafa rahat bi şekilde takılıyoduk demeyin öyle
-
@menizarar1 hem de nasıl sıkılmaktan dönüyorum dolaşıyorum bu başlığa geliyorum yine
-
Zaman herşeyin ilacı da
Bir de beklemek olmasa.. demiş ya şair. Bizimki de öyle. -
Arkadaşlar sayenizde sabrımın kamil insan seviyesinde olduğunu düşünüyorum. SKG da 6 ay bekleyen ben ve yol arkadaşlarım, o kadar beklemenin üzerine elenmenin ne demek olduğunu en iyi biz biliriz. Allah bu sefer yüzümüzü güldürsün diyorum.
-
@felix-felicis maşallah zordur beklemek Allah herkesin gönlüne göre versin
-
Arkadaşlar biliyorum beklemek zor umutla beklemek daha da zor bu süreçte 6 yılın bana kattığı en önemli şey çok ümitvar olmamak çünkü elendiğinde kabullenmek atlatmak çok yıpratıcı oluyor
-
@botan01 ümitli beklemek en zoru Allah yardım etsin
-
@botan01 mülakattan elenmek o kadar zor ki o duyguyu Allah kimseye yaşatmasın inşallah bu son olur ve kazanırız 4 senem doldu bu süreçte neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir