2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
arkadşlar herkes kpss de kaçıncı yılı oldugunu yazabilir mi ve guy a kaç kez girdiğini
-
45 kişilik alımda bugün 6. ve 7. yedekler çağrılmış.. Bizim sonuçlar ne zaman gelecek acaba
-
@redcrossbjk 6. 7. Yedek girmiş mi 200 lüğe
-
@kemankeşş2 keşke o kadarından haberim olsa kardeşim. Listelere bakmak lazım aslında
-
@redcrossbjk dur bi aratayım kardeşim
-
@kemankeşş2 girmişler kardeşim baktım
-
@redcrossbjk 7.yedek girmiş biliyorum buraya yazmıştı hatta 7.sıradayım diye.. Hakkında hayırlısı olsun, bunun sonucunu beklerken öncekinden aranmış güzel olmuştur onun adına
-
@kemankeşş2 hocam sıra gelip ataması yapılan yedekler 200 lüğe girmişlerse nasıl bir yol izliyor kurum otomatikman kendileri aday mülakata girmemiş gibi mi yaklaşıyor yoksa aday mı ibraz etmeli durumunu?
-
@Alles-Klar az önce bir kişi twitterda yazmış 6. ve 7. yedekleri bende öyle öğrendim kardeşim. Çok güzel bir haber olmaz mı sonuç beklerken çağrılmak müthiş
-
@redcrossbjk Güzel olmaz mı..
Bu arkadaşlar mülakata girmişler peki şu durumda ne yapılması lazım acaba? Kurum durumu kendisi dikkate alıyor mu acaba? -
@Alles-Klar feragat vermeleri lazım normalde ama zaten üstadlar bunu biliyordur listeyi oluştururken dikkate alırlar onlar
-
@redcrossbjk kardeş bu yedekte kaçıncı sıraya kadar olmak avantaj?
-
@Alles-Klar tamamen başka alımlara bağlı. Sgkdan örnek vereyim kardeşim. Bi önceki promosyonda alımlar vardı ve 70lere kadar sıra geldi. En son promosyon da ise 32 kişilik yedek ilanı geldi.. Feragat şu bu en fazla 50yi görür o da bir ihtimal. Alim olmazsa yedek 1 olmanın bile avantajı olmaz ya da aday gitmez o zaman da bir ihtimal.
-
@redcrossbjk ama 2020 kpss den sonra guy ve diğer maliye bakanlığı ilanları kesin şuanda.. Onun haricinde kaymakamlık var malum her yıl yapılıyor.. SGK açar mı onu bilmiyorum ama yedeklere baya sıra gelicek gibi, özellikle maliyenin yapacağı kesin olan sınavlarından dolayı..
-
@Alles-Klar hangi yedekleresıra gelir hocam?
-
@Pinky 200 kişilik asil kazananlar haricindeki yedekler.
-
@Alles-Klar eğer ay sonuna kadar 200 kişilik açıklanırsa Eylül başı Eylül ortası gibi iş başı yapılır kpss ise Eylül ortasında olacak açıklanması ise 1-1.5 aycivarı sürer sonra guy ilanı başvurular vs derken guy yazılı sınavına kadar 1 ay geçer sonra yazılı açıklanması ve mülakatlar arasında zaman geçer zaten guy da en az 3 ayda açıklansa baya zaman geçer o zamana kadar 200 kişilikte ki yedeklik durumları kapanır guy un buradaki yedek durumlarını çok etkileyeceğini sanmıyorum süreçler uzun oluyor keşke faydası olsa
-
@Pinky tarihler net hocam. Guy mülakatı 7 Aralık'ta. Dolayısıyla 2021 ağustos ayına kadar geçerliliği olan yedeklik durumuna etki edecek
-
@onur06 yedeklik durumlarının 2021 ağustosa kadar geçerli olduğunu bilmiyordum o zaman doğru bu iyi haber özellikle istediği ili kazanan guy adayları guya geçiş yapabilir bilgi için teşekkürler
-
@Pinky rica ederim, 1 yıl geçerliliği var hocam