2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Zaman gecmiyo arkadaslar bari bi muhabbet acayip mulaktiniz olumlu sonuclanirsa il goc uzman yard olursaniz kpss surecinizi devan ettirirmisnz mufettislik , merkez uzmanlik vs kovalar misiniz yoksa bana bu kadar kafi mi dersiniz?
-
@70kuralliii başkan ben kpss başvurusu bile yapmadım. Düşün halimi
-
@redcrossbjk hocam insallah mulakatlarimiz olumlu sonuclanir ben surecte cok eski degilim ama bezdim bu surece yillarini verenleri dusunemiyorum.
-
Arkadaslar Ben yeniyim by mecralarda gocteki rotasyon nedir Tam olarak aciklama yapabilecek olan var MI
-
@Pinky Bende sizin il göç özelinde çok istekli olduğunuzu biliyorum inşallah kazanırsınız. Aktif bir şekilde burda sonuç bekleyen sizler ile birlikte olmak güzel gerçekten. Asil listede isimlerimizi görüp o mutluluğu da birlikte yaşamak dileği ile
-
@Pinky insallah kazanirız hocam az uz bi emek ortaya koymadık. Sahsen eylül ekimden beri göç çalısıyorum
-
@guyvomen benim olsa buradaki bir kişinin bile olmasa üzüleceğim benim olmasa burada 1 kişinin bile olsa teselli olacak benim için buradaki herkes duyarlı istekli çalışkan ve ekmeğinin peşinde inşallah öncelikle burada bulunan hepimizin olur zaten şunun şurasında burada 25 30 kişiyiz herhalde ailemden daha çok burada vakit geçiriyorum haliyle güzel temennilerimi iletiyorum siz dostlara inşallah beklediğimize değer
-
@Elnogate 45 ği de girdik yazılıda elendik dostum senle çok dirsek çürrüttk inşallah nasip olur
-
@Hopefully tercihini yap il göç meslek tanıtımı sayfasında iller bölgeler işleyiş ve meslekle alakalı bilgiler paylaşılmış oradan bilgi edinebilirsiniz hocam
-
@70kuralliii benim il göç olursa eğer sadece merkez göçe hazırlanacam ama önümüzdeki max 3 yıl hazırlanırım olmazsa fazla uzatmam il göçte devam ederim çünkü kpssye daha fazla girmek istemem
-
@70kuralliii benim kaymakam olmak hayalimdi yüksek puan aldığım ve mulakatim cok iyi gectigi halde elendim.Beni aşıyor belli bir yerden sonra. il goc uzman yardımcılığını çok istiyorum şuan. İdealist değil artık realistim.
-
@80üstamadnnmsz hocam kaymakamlik her iibflinin hayalidir gercekten de muazzam meslektir ben de il goc olursa kpss surecini birakacam sadece kaymakamlik denerim belki baska biseyle ugrasmam
-
Kaymakamlıktan elenen birkaç arkadaş vardı burda mülakatta soruyorlar da başka mülakatlara girdiniz mi diye ben dürüstce söyledim acaba size de sordular mi bunun gözü yükseklerde bu işi bırakır diye olumsuz bir intiba oluşmuş mudur? Elemezler inşallah bu yüzden 🤲
-
@70kuralliii bende aynı moddayım hocam
-
İl Göç’ün maaşı kaç oldu en son bilen var mı
Guy ve SGK denetmeni ile aylıkları aynı demi -
@80üstamadnnmsz Bende acikca soyledim.Endiseliyim insallah olumsuz
degerlendirmezler. -
@kemankeşş2 ilk başlayan 5050 ido heralde
-
@ockhamınusturası sız tekrar denerim mi dediniz ben sadece elendiğimi söyledim
-
@gencbiraday bende sonuçlarınızı merak ediyorum hep gülerek burdasınız
-
@80üstamadnnmsz bana da sordular aynı soruyu. Bende aynı durumdayım sizinle kaymakamlık mülakatindan elendigimi söyledim. Bir aksilik olacağı kanaatini taşımıyorum şahsen. Orda zaten üzmüşler, biz sevindirelim deseler diye umuyorum İşin espirisi bu, Allah inşallah hepimizi sevindirir..