2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@muzgor yok öyle bişey ya torpili olan girer net bilgidir diğer herşey hikaye yazılıda 1 ve 2. ciddiye alınıyor diğer sıralamaların bir önemi yok.
-
@muzgor Eğer listenin altında yer alan adayın torpili ilk sıralardaki adayların ehliyetini, niteliğini gölgede bırakacak özgül ağırlığa sahipse 800'üncü aday gelir nihai listenin başına oturur. Genelde de böyle oluyor zaten. Ya sondaki adaylar bu açığı canhıraş torpil aramakla kapatmaya çalışıyor ya da 'dayılara' güvenip daha az ders çalışıyor:-)
-
Hocam selamlar. Evrak teslimine geldiğimde sizle tanışmıştık, Manisa üzerine sohbet etmiştik hatırlarsanız inşallah. Bir daha buraya yazmayacağınızı söylemiştiniz, sizi yeniden görmek güzel. Merkez göçle ilgili bir duyumunuz var mı acaba? Bİrlikte mi açıklanacak yoksa ayrı mı değerlendirilecek sizce? Zira mülakatlar arasında zaman farkı vardı.
-
@şehzade45 Hatırladım üstadım, iyisin inşallah? Merkez daha önce çalışıldı, sayı da az olduğundan daha çabuk değerlendirildi diye duydum. Dediğiniz gibi mülakatlar arasına zaman da girmişti. Lakin nihayete erdirilmiş dahi olsa sonuçlar kuvvetle muhtemel birlikte açıklanır. Zatıaliniz ikisini de bekliyordu sanırım?
-
@06TC Hocam 20 si ve izleyen günler açıklanma ihtimali Yüksek o zaman dediğinize göre inşallah
-
Yazılıda 1. Olanı düşünürsek 95 puan 816. Olan aday 85 puan aldı. 10 puan arasında 816 kisi var. Yazılı puanlarının önemli olduğunu ve ortalamasının alındığını düşünelim 95/2=47.5 85/2=42.5. Yani 1. İle 816. Adaylar arasında koskoca 800 kisi arasında 5 puanlik bi fark oluşuyor arkadaşlar. Mülakatta neye bakarlar bilmiyorum ama yazılı puanlarina bakmayacaklari maalesef ki çok belli.
-
@kemankeşş2 bu çocuk atanır yazıyorum buraya #rez
-
@scofieldmustafa kanka 5 puan 5 puandır ya güzel bir örnek oldu
-
@06TC Hocam merkez göçün mülakatına girdim ama il göçe girmedim. Malum virüs ortamında geliş gidiş sıkıntılıydı. arada da hayli zman olduğundan kalamadım Ankara'da. Merkezi bekliyorum dört gözle. İnşallah çok sürmez aylardır bekliyoruz, çok yıprandık.
-
@şehzade45 Hocam il göç de hangi sıradaydınız ya da puanınız kaçtı
-
@şehzade45 öyle mi? Talihsizlik olmuş, vardır bir hayır. Önümüzdeki hafta sağlıklı bir bilgi alırsam mutlaka haberdar edeceğim sizi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@kemankeşş2 kardeş, yarından itibaren her gün açıklanma ihtimali yüksek. Fakat malumunuz üzere İçişleri bürokrasisi hayli yoğun. Kurumda bir Covid musibeti var şu sıralar. Haftaya normal mesaiye dönüp dönülmeyeceği bile belli değil. Üstelik Kurum çalışmayı tamamlayıp bakanlığa gönderse dahi Bakan Bey ve mahiyeti sel oluyor Rize'ye gidiyor, şehit veriyoruz Van'a uçuyor. Valiler kararnamesi bile beklenenden bir hafta geç yayımlandı yoğun gündemden ötürü. Tarih verip yine linç mi edileyim? Bu kez olmaz
-
@kemankeşş2 ikisinde de ilk gündü mülakatım
hocam -
@06TC Allah razı olsun hocam. özelden yazdım bakabilir misiniz rica etsem.
-
@06TC üstadım merak ettiğim bi husus var. İl göç uzmanı olduktan sonra sağlık eş durumu vs.den dolayı ankaraya tayin isteyebiliyo muyuz? Bu durumda hangi kadroya atama yapılıyo
-
@MiraKar bu sene 1 ve 2 yi aldılar. Teamül olarak alıyorlar
-
@redcrossbjk kardeş senle mülakat günü muhabbet ettik sanırım. Valla tahmin ettiğim kisiysen Allah biliyor ya senin için de dua ediyorum. Allah kimsenin emeğini bosa çıkarmasın
-
@80üstamadnnmsz kardeşim Allah razı olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. EyvAllah
-
@kemankeşş2 öyle kanka tabi zaten benim gönülden isteğim gvs de sıkıntı çıkmayan ilk 100 ü hadi olmadı ilk 50 yi direk alsinlar zaten
-
@scofieldmustafa kardeşim 43.sırada olan kişi ile 81.sırada olan kişi 89 net yapmış ve 91.75 almış. O sıra içerisinde bende varım. Biz gönlümüzden ilk 50 direk alınsın ya da ilk 100 direk alınsın dediğimizde 82.sırada olan ile 132.sırada olan kişiler de 88 net yapmış. ilk 100 alınsın dediğimizde ya da 50 alınsın dediğimizde aynı paunı almış insanlar biz neden alınmadık diyecek. Yani sözlü sınav sonucunda hiçbir zaman adalet sağlanmayacak. KPSS ve Kurum yazılı puanı alınıp ardına GVS ile sıra yapılmadıkça hep bir çelişki olacak ki benim de sıram 50 ila 60 arasında bir yerde iken ya da alınmama sebepleri ya da verilen puanlar neye göre verildiği adaylara şeffaf bir şekilde açıklanmadıkça bir soru işareti kaybeden insanlarda daima olacak..