2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
3 yıldır kaymakamlık sınavını ilk sırada kazanan insanları almıyorlar.. Kimi neye göre aldığını kimse bilemez. Böyle konuları tartışarak enerjinizi boşa harcamayın. Mülâkat oldukça ve bunu bazıları istedikçe değişen hiçbir şey olmayacak.
-
@kemankeşş2 umarım hocam en azından il tercihinde işe yarar. Herşeyden önce olsunda vatanın her karış toprağı bizim.
-
@jokerface hocam aynı şeyleri söylüyorum bekliyorum açıklanır yakında gibi umuyorum gn müdür yardımcısının dediği gibi olur bayramdan önce ama hepimizin türlü türlü sorunları gerçekten bıktım artık içinde bulunduğum durumdan atanmış ya da atananamamış olarak belirsizlikten kurtulmak için ve en azından stres atmak için bir şeyler yazıyoruz kişisel olarak beklemekten bıktık çok zor bir durumdayım
-
@urfaspor63 haklısın dostum çok kafayı taktık kusura bakamayın arkadaşlar
-
@redcrossbjk haklsın hocam nasip artık
-
@redcrossbjk kaymakamlık sınavında ilk sırada kazananı almaya devam ediyorlar mı hala hocam bu teamül devam ediyor mu lafı açılmışken sorayım dedim alakasız oldu ama
-
@Pinky allah yardımcınız olsun. Tek değilsiniz
-
@MiraKar almıyorlar
-
@MiraKar ilk sırada bilmiyorum bu sene 72 de kaldım ama 4. Olan elendi mülakatta
-
@gencbiraday sizin bölüm neydi hocam
-
@Pinky herkesin ne derdi var bilinmez gerçekten ama hocam boyle kendimizi yipratiriz başka da bir ise yaramaz Allah herkesin gönlüne göre versin
-
Referans adı altında torpil yaptıran kim varsa allah bin türlü belasını versin ailesinden çıksın
-
@tarzanrifki kaçıncısınız hocam listede?
-
@redcrossbjk teşekkür ederim hocam
-
@gencbiraday anladım hocam teşekkür ederim
-
Kaymakamlık sınavında birinci ve ikinciyi alıyorlar. Bu konuda Bakan Beyin talimatı var, İçişleri yapmış olduğu sınavlarda birincileri alma yönünde bir teamül geliştirdi. Birçok kurum sınavına ilişkin mahkeme kararı var. Başarı sıranız iyiyse -ilk üç gibi- mutlaka hakkınızı arayın, mahkeme dahil her yola başvurun arkadaşlar. Hak aranmadıkça torpilin yolu daha da açılıyor.
-
@Alles-Klar hangi alım bilmiyorum ama yedek listenin neredeyse tamamına gelmiş merkez göç olan bi arkadaş var o söylemişti
-
@06TC var mı bu sefer bi duyumun göç de çalışıyorsun değil mi 45 ilk alımda az buralar karışmamıştı
-
@Arslanalp enteresan...
Biz yedeğe kalırsak kaybetmiş sayıyoruz halbuki.. -
Bugün bir ara bir arkadaş 650 kişi girmiştir dedi o kadar düşmüş müdür ben 700 kişi girmiştir diyorum var mı başka tahmini olan