2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@gencbiraday benim gönlümden hep bugün geçmişti hocam hatta mülakata girip çıktıktan sonra bile hep bugün deyip durdum ama bugün ve yarın olmayacağının bende farkındayım. Sn Bakan şu an liste gelse bile inceleyecek durumda değildir. Ondan en olası haftaya perşembe ya da cuma gibi sanki
-
@Diego33 mulakattan sonra burda millet birbirini yer tecrubeyle sabit. Referans demeyin suna..torpil bal gibi torpil ilk 15deyim yuzde doksan olmayacak ve 750. Kisi mulakati vasat gecmesine ragmen ahkam kesecek hic dinleyecek durumda olamam kimsede kaldiramaz
-
@reagan çok haklısın kardeşim
-
En garip olanı da torpille kazanıp sanki hak etmiş gibi ahkam kesenler oluyor. İnsan biraz ar eder. Bunu süreç tamamlanınca etrafinizda grupta ya da burada göreceksiniz. Önceki alımda ilk sıralarda mülakata girdim iyi bir mülakatın ardından ancak yedekte kalabildim. İki lafı bir araya zor getiren insanların kazandığını görmek üzücü. Elbette hakkıyla girenler de vardı. Umarım 200 kişilik alımda ve merkezde hak edenler listede olur.
-
Arkadaşlar yedekte ilk kaç sıranın şansı vardır? İlk 10 mu ilk 20 mi?
-
@reagan aynen
-
@Alles-Klar 40-50
-
@kpssAdelisi O kadarına sıra gelir mi ki emin misiniz?
-
@kpssAdelisi, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar 40-50
Bide şunu sormak istiyorum. Bu yedek listedekiler 200 asil kazanandan gitmek istemeyen feragat eden kişiler olursa sadece o şekilde mi sırayla alınıyorlar yoksa genel olarak kurumun personel ihtiyacı olursa atıyorum 1 2 kişi filan ordan mı temin ediyorlar?
Bide ne zamana kadar geçerli yedek liste? -
@Alles-Klar 200 kişilik listeden feragat başka kuruma geçme vs olursa yedek listeden kişiler aranır. 1 yıl geçerli olması lazım.
-
@Alles-Klar Ben bir sonraki ilana kadar geçerli diye biliyorum hocam
-
@redcrossbjk Arkadaş 40 50 arası yazmış ama 200 kişiden o kadar feragat zor değil mi?
-
@guyvomen yok hocam 1 yıl geçerli
-
@Alles-Klar akabinde yapılacak sınavlara bağlı hocam. Mesela guy mufettislik falan etkili olur bence.
-
@malthus_emmi 1 yıl içerisinde yeni bir alım olursa nolacak peki?
-
@Alles-Klar hocam hakkınız 1 yıl geçerli. Başka alim vs sizi etkilemez. Alınan promosyonda eksilmeler oldukça yedekte olan kişiler alınmaya devam edilir
-
Bayram öncesi inşallah olur arkadaşlar Allah’ın izniyle değil mi Gökçe Bey doğru diyordur inşallah
-
herkese merhaba siteyi dışarıdan takip eden biri olarak artık dayanamadım ve ilk kez kayıt oldum benim sözüm 200. ve 800. kişilere arkadaşlara destek verin biz de birlik olalım 200 ve 800 kişi arasında olanlar burada ilk 200 ilk 50 veya 10 da olup örnek 600. sıradaki kişileri referans torpille girecekler gibi eğer girerlerse gibisinden yaftalamak isteyen insanlar var sürekli 3 soru fazla yaptı diye ben ben ben girecem sıralama sıralam geri kalan referanslar giriyor diyen sayıklayanlar var zaten 85 alan kişi sayısı 150 civarı ve bu 86 87 ...95 e kadar gidiyor 1. ve birkaç kişi hariç 3 5 kişi dışında puanlar arasında 3 er 5 er fark var ve örnek 87 alan 100 kişi var 90 alan 90 kişi varsa yani aslında arada 3 kişilik 3 puanlık fark var ama buradaki şahıslar sanki arada 50 puan varmış gibi kendileri haricinde kazanma ihtimali olan insanları referansla yaftalamak istiyorlar benim torpilim yok ilk 200de değilim ve böylesi kötü kalpli insanlar tarafından yaftalanmak istemiyorum sanki biz kpss de 2.5 milyon kişi arasından ilk 4000 e oradan ilk 800 girmemişiz gibi 200 dışında kazananlar torpilciymiş gibi konuşuyorlar sanki kurum kpss şartı yazmamış kpssden 50 alan adam sıralamaya girmiş yazılıdan sanki 50 alan sıralamaya girmiş sanki 20. ile 500. arasında 50 soru varmış gibi kazanamazlarsa yaftalayıp sonra insanlara ahkam kesiyor diyecekler uyumayın ilk 200 ve 800 kişi arasında olanlar bizde sesimizi çıkaralım sanki konuşma boy pos düzgün sıfat bitirilen okul derece gibi şeyler geçerli değil 200. ve 800. kişi arasında olanlar sislere sesleniyorum sanki biz kpssden 50 ile geldik sanki biz yazılıdan 50 aldık sanki biz mülakat da hiç bir soruyu cevaplayamadık gibi sürekli ilk 50deyim benim hakkım diyorlar eğer 400. olsaydı sesini deçıkarmayacaktı bizde eşit haklara sahibiz biz de referans olmadan girebiliriz destek olun
-
ben kimseye isim vermedim ben de fikrimi söyleyip benim gibi arkadaşları birliğe çağrıyorum ilk 200 de değiliz diye referansçı filan değiliz biz bana laf atacak arkadaşlar konuşacaksanız buluşalım medeni bir şekilde konuşalım kimsye hakaret etmedim bana edecek olan varsa buluşalım öyle etsin ben de kendi hakkımı savunuyorum işte o kadar
-
@gencbiraday eli kulağında inşallah gelecek...