2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Marsiyal ben bazen arkadaşların 4 yıl fakülte bitirdiğine inanmıyorum ya da nerede yaşadıklarını bilmiyorlar
-
@sbfmezun ben kurumu aradım sordum eş durumuyla ilgili aday memur olduğu için eş durumu tayin hakkı yok asaletini ne zaman alırsa eş durumu hakkı olur dediler birde şöyle bir durum var asalet tasdik olması 2 yıl da oluyor yani 2 yıl aday memurluk sürüyor buda iki yıl es durumu hakkı olmuyor bu benim araştırıp edindiğim bilgi
-
@Marsiyal Evet dostum inanmamıştım.
-
Referans kesinlikle çok önemli olmakla birlikte ben ozellikle 45lik alimda yazili sinavdan yüksek alanların bircogunun kpss puanlarinin da yüksek olması ve birden fazla mülakat beklemelerinin de oldukça etkili olduğunu düsünüyorum
-
@onur06 evet hocam
-
@komyrd tesekkurler hocam
-
@Elnogate Neyde etkili olduğunu düşünüyorsunuz, orasını anlayamadım.
-
@bulbasaur 45lik alimda ilk 45ten sadece 7 kisi kazanmis ya hocam ona yönelik olarak söyledim
-
@Elnogate hem kpss puanları epey yüksekti hem de alim 45 kisi oldugu için rekabet,referans bulma cabasi cok fazlaydi
-
@Elnogate tam ben yazacaktım siz yazmışsınız katılıyorum
-
@komyrd saglik durumu icinde gecerli mi acaba bu ?
-
Gvsler bitip liste bakanlığa sunulmuş mudur acaba ️
-
@Elnogate Hocam kpss puaniyla alakali bir durum yok. Gecen sınavda sinavi kazanan ilk 45 disinda olup kpss p48 ve diger puanlari yüksek kazananlari biliyorum. Ben ilk gun girmiştim siralamam cok iyiydi onumdekilerden girenlerden de olmamisti ama yedeklerde kazanmistim. Siralamayi inceleyen gormustur yedeklerde belli bi siradan(10.yedekten sonra) sonra ilk siradakilere yer verilmis(sirasiyla hem de). Ama benim mulakatim cok iyi gecmemisti ortalamaydi. Siralamama guveniyodum biraz da olmadi. Belirtmek isterim ki mulakata giren diger arkadaslarda disliydi. En nihayetinde referansiyla kazanan da olmustur. Ona bisey diyemem ama körü körüne hepsinin referansı vardi diyemem.
-
@Baelish Hocam geçen alımdan tecrübelisiniz kurum sınavı yüksek olması veya sıralama biraz olsun göz önünde bulunduruluyor mu
-
@gencbiraday hayır
-
Kurum daha çok alacağı personel kalıcı olur mu başka yere geçer mi vs bunlara mi bakıyor
-
Sağlam.duyum alan var mı bilgisi olan açıklansa artık
-
@köymen10 o konuda bilgim yok fakat kurumu arayıp personel şubeye baglanirsaniz size bu konu hakkında bilgi verirler yada atama yönetmeliğine bakarsanız bilgi edinebilirsiniz
-
Arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum. 800 kişiye gvs yapilmiyordur herhalde di mi? Yani liste hazır olduktan ve alacaklari kişiler belli olduktan sonra yapiliyordur gibi dusundum. Boşuna zaman kaybi olmaması için zaten elenecek olan kişiye bakılmıyordur di mi?
-
@newplanet 800 kişiye yapılıyorsa gvs dir ve martta başlamıştır , ama anayasa mahkemesi mülakat öncesi gvs yapılması maddesini iptal etti sadece kazananlara arşiv yapılıyorsa yeni başlamıştır netice de kazananlara gvs yapılsa da bayram öncesi yetişmez En az 60 gün çünkü gvs tamamlanması