2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 ben de aynen bu düşüncedeyim. sürecin sonlamasına bir neden sunmak için sadece öyle demiş olmak için demiştir.. gvs ler de nereey bakılır bilmem ama yeni çıkacak gvs kanunda doğru anladıysam sanırım sadece arşive bakılacak.
-
@çölkaplanı hocam bugün emniyeti aradım soruşturma bölümünü gönderilmiş mesela çok detaylı bişey değil dedi memur da bana
-
Facebookta il göç ve Göç grubunda birisi 20-30 Temmuz arasına hazır olun gibi bir şey söylemiş. Kaynak belirtmemiş ama kendince sağlam yazmış
-
@redcrossbjk açıklanması iÇin mi
-
@gencbiraday evet kardeşim
-
yakın zamanda gelecek çok dillendi artık yoksa bu kadar konuşulmazdı...
-
@redcrossbjk gökçe ok 1 hafta ya gvs ler biter sonra iç işlerine yollayacagız demiş zaten 20 si oluyor mantıken de
-
24 temmuzda açıklanacaktır diye hissediyorum. Ama evrak verme işlemi 2 hafta sürerse bayramı hesaba katmazlar
-
@80üstamadnnmsz ben bundan dolayı bu perşembe olarak hesaplamıştım hep. Söyle ki geçen alım 7 mayis sonuç 20 mayıs belge teslim sonu arada 13 gün. Bizimde mesala 16 mayıs sonuç+13 gün belge teslim 29 Temmuz. 30 temmuz yarim gün arefe 31 temmuz bayram
-
@Diego33 farkettim onu zaten kardeşim de sadece söyleneni aktardım:)
-
@redcrossbjk 16 temmuz erken bakanlığa gönderilmesi zaman alır 24 temmuz daha olası
-
@80üstamadnnmsz o zamanda belge teslim için araya bayram gider kardeşim ben bölünmemesi için öyle tahmin ettim. Bakanlığa sunulması çok uzun bir şey değil illa ıslak imza olmak zorunda değil e imza denen bir icat var 5dk halledilir kardeşim
-
@redcrossbjk bakana sunulacakmis öyle dedi ya gökçe ok
-
@redcrossbjk o yüzden dedim bayramı hesaba katmazlar diye
-
@redcrossbjk haklısın kardeşim onca iş arasında ıslak imza iÇin onca gün beklenmez gibi geliyor bana da
-
@kemankeşş2 ozaman belki de öylesine gvs bekleniyor dedi
-
@gencbiraday hocam zaten Sn Bakan hergun bir yere gidiyor, akşam istanbulda canlı yayın yaparken gündüzüne urfada toplantıya katılıyor ıslak imza beklenecek olursa çok bekleriz. Danışmanlar inceler ki ardına e imza ile halledilir
-
@redcrossbjk hocam ben evrak teslim etme işlerini o kadar önemseyeceklerini sanmıyorum araya bayram bile girse şu tarihler arasında evrak teslimi olacak derler 1 2 gün fazla söylerler bayram girerse araya çok ihtiyaç olduktan sonra olabildiğince hızlı açıklanır yani
-
@redcrossbjk hocam imza yetkisi var zaten danışmanlar o işleri halleder
-
@Pinky @kemankeşş2 hocam kimin imzaladığı nasıl imzaladığı pek önemli değil.. Bugünde olsa yarında olsa her şeyden önemli olan o listede olabilmek yoksa kalan sadece belirsizlik