2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@plansız yok hocam yanlış anlaşılma olmasın ben hiç bir şekilde zaten başka kurum istemiyorum merkez ya da il göç istiyorum inşallah bir gün olursa onun da daha önce yazmıştım nedenlerini de ve rotasyon da bana uyar zaten ben bir gezginim macerapesertim karış karış gezmek istiyorum vatanımı ben sgk guy mhuy taşra uzmanlıklatıyla karşılaştırıyorum onlarda böyle imkanlar yok oturmuş kaç yıllık kurumlar yoksa normal tabi
-
@plansız sizin tecrübeleriniz veya duyumlarınız var mı bizlere ek olarak hocam açıklanma tarihi ve mevcut durumla ilgili
-
@plansız bu arada sonlarda yazdığınızı dikkatli okumamışım uzman ve uzman yardımcılığı konusunu bilgilendirme için teşekkürler doğru söylüyorsunuz ama ne olursa olsun kurum yeni olduğu için yükselme ihtimali diğer taraflardan yüksek değil mi en azından belli bir süre için de olsa
-
Gvs kalkmamismiydi arkadaslar
-
@adam-simith normalde kalkmıştı bende öyle biliyorum arşiv araştırması olcaktı sadece mesleğe girdikten sonra yapılacaktı diye biliyorum bende
-
@redcrossbjk Ramazan seçilmiş, Düzensiz Göçle Mücadele Dairesi Başkanı
-
@miyopkeynes dış ilişkiler dairesi başkanı olarak biliyordum kardeşim yanlış hatırlamışım. Sn Başkana hayırlı uğurlu olsun.
-
@gencbiraday Genel Müdür Yardımcımızın yaptığı açıklama en güncel bilgidir dostum, duyduğum bir gelişme olursa sizleri haberdar edeceğim inşallah.
-
@Pinky Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, yaptığı işin uzmanlık gerektirmesi, konuyla ilgili başka Kurum olmaması ve yeni bir Kurum olmasından dolayı elbette yükselme dahil birçok anlamda avantajlı bir Kurum.
-
@adam-simith mahkeme kararıyla kalkmış ancak yaklaşık 20 gün sonra torba yasayla yeniden yürürlüğe konmuş. Bir de genel ahlak diye bir madde eklenmiş(sanırım önceden yoktu) bu şekilde gayet ucu açık bir şekle bürünmüş gibi sanki...
-
@asımus eğitim daire başkanı da zaten il göç uzmanıydi şuan 2 tane daire başkanı il göç uzmanı arkadaşlar
-
@plansız aynen hocam teşekkürler bilgiler için herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@Willsmithh merkez göç mü il göç mü
-
@Diego33 il göç den daire başkanı olmuş ise sağlam tanıdık vardir
-
-
Arkadaşlar acaba 800 kişinin tamamına mı gvs yapılıyor yoksa sadece kazanan 200 kişiye mi yapılır?
-
@Alles-Klar söylenene göre çok önceden başlamış gvsler mülakat bile olmadan önce şimdi de birkaç kişinin kaldığı söyleniyor demek ki herkese yapılan bir şey oluyor
-
@Pinky Herkese yapılması biraz saçma geldi de bana ondan sordum..
-
@Alles-Klar hocam mülakattan sonra belki listede olan bir kaç kişi kalmıştır onlara yapıyorlardır bilemeyiz ama burada bazı arkadaşların dediği gvslerin nisanda başladığını kimi kişilerinkinin bitip kuruma gönderildiği bile kesin bir dille söylendi oradan bir çıkarım yaptım
-
@Pinky gökçe bey konuşmuş olmak için konuşmuş olabilir bence ben bittiğini düşünüyorum