2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Diş ilişkiler dairesi başkanı Ramazan Seçilmiş, Göç Idaresi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış. O zaman ya Gökçe Ok ya da Mehmet Sinan görevden alınmış ama isimlerini listede bulamadım
-
@redcrossbjk nereye atandılar acaba işsiz mi kaldılar nasıl öğreniriz bunu
-
@kemankeşş2 bugün yarın resmi gazetede çıkar kardeşim.. Mesala Geçen sene atanan birinin ataması bugün iptal edilmiş
-
@redcrossbjk o nasıl oluyor hocam kimin iptal edilmiş üst düzey yönetici mi bu arada ben de twitter mıydı instagram mıydı bir il uzmanı daire başkanlığına mı ne atanmış ne kadar doğru bilmiyorum tabi yani il göç deyip geçmeyin bence potansiyel olarak sgk guy mhuy gibilerden şu an iyi gibi
-
@Pinky ben iyi veya kötü gibi bir yorum yapmadım kardeşim. Resmi gazete takip ederseniz atamalar kararnamesi yayınlandı bu akşam orada yazıyor. CB Kararnamesi ile değişiklik olmazsa en fazla 2 genel müdür yardımcısı atanacağı belirtiliyor şu an 3 oldu.
-
@redcrossbjk yok hocam kusura bakma yanlış anlaşılma oldu hazır konusu açılmışken ben de il göç uzmanının (ne kadar doğru) daire başkanlığına atandı diye twit gördüm yeri gelmişken iyi önü açık bir alan olduğunu düşünüyorum yeni kurulan bir idare olduğu için belirtmek istedim size cevap değildi o yeri gelmişken yazdım size yazmış gibi oldu pardon
-
@Pinky hocam mesala illerde olan birimlerin müdürlerine bakarsanız çoğu il göç uzmanı kişiler ve çoğu da uzmanlığı daha yeni almus gibi duruyor ya da 1 2 sene geçmiş gibi duruyor.. Nasip olur inşallah kazanmak🤲
-
@redcrossbjk hatta görüyorum ve arttırıyorum illerden birindeki il müdürü de 1 sene önce atanmış 1 sene sonra il müdürü olmuş ya 3 yıl dolmadan uzman olmuş ya da uzman yardımcısıyken il müdürü olmuş işte böylesi büyük bir personel açığı var henüz 7 yıl önce kurulmuş bir kurum olduğu için tabi zamanla oturacaktır inşallah hepimize nasip olur atanmak
-
@redcrossbjk gökçe ok değildir umarım ya be bileyim adam yine de süreci iyi ilerletti bence ya da içişleri bakanlığına özgü bir güzellik bilemedim
-
@Pinky merkez göç uzmanlarından oluşuyor il göç uzmanı olup da daire başkanı görmedim hiç
-
@Pinky evet hocam bizim çorum il göç müdürü 2014 te il göç uzman yardımcılığına atanan ve geçen sene yeterliliği verip il göç uzmanı olmuş 91 doğumlu bir genç. Kurumda yükselme imkani gercekten muhteşem.
-
@kemankeşş2 arkadaş doğru söylüyor Hocam bende gördüm Twitter’da il göç uzmanları diye bir hesap var orası paylaşmış meslektaşımızı yeni görevinde tebrik ederiz demişler
-
@scofieldmustafa Sayın Bakanımızda söyledi birçok il müdürlerinin genç olduğunu kurumun genç olması bunda asıl etken ancak bu durum ilerleyen zamanlarda böyle mi olur bilinmez çünkü yavaştan alımlar artıyor.Merkezde de uzmanlar il müdürlüğüne atanabilir.
-
@asımus o süper il göç müş
-
Bu süreç tamamlandıktan sonra yeni ilan mı gelicek ,ona göre çalışmalara başlayalım . Böyle bir duyum mu vardı üstad @pareto_wilfredo
-
@Cemre33 yanlış kişiyi etiketledim
-
@scofieldmustafa hocam zaten il müdürlerinin yüzde 70i il uzmanlarından oluşuyor benim bahsettiğim başka bir ilde il müdürü var Web sitesinden bakmıştım tam hatırlamıyorum yılını ama mesela 2018 alımında atanmış bir sene sonra da il müdürü olmuş yani ya uzman yardımcısıyken il müdürü olmuş ya da 1 sene içinde uzmanlığını almış bence yardımcı iken olmuştur bu kurum yeni olduğu için yükselme durumu muazzam hatta daire başkanı olan bile var il uzmanlığından
-
@Pinky umarım bu hafta içi gvsler biter haftayada açıklanır ne düşünüyorsunuz hocam
-
@gencbiraday önümüzdeki hafta mı olur ondan sonraki hafta mı olur onu tam kestiremiyorum 23 24 ve 29 30 temmuz tarihlerinden umutluyum ama yüzde 90 ihtimalle bayramdan önce açıklanır rahat olun hocam yüzde 10 ihtimal olursa da bayramdan sonra ki 1 hafta içinde açıklanır ne okursa olsun ağustosun ortasını geçme ihtimali yüzde yüzde 1 bile değil bence
-
@Pinky Dostum herhangi bir Kurum için bahsettiğiniz durumu bu şekilde normal görmenizi konunun henüz dışında olmanıza bağlıyorum ancak bu kadar insanın takip ettiği bir başlıkta yanlış anlaşılmaması için müdahele gereği duydum Göstergesi farklı iki ünvandan alt göstergeli/taşra kadronun üst göstergeli/merkez kadronun amiri olması istisnai bir durumdur. Bürokratik teamüller açısından da üzerine yeniden düşüneceğinizi umuyorum. İl göç uzman ve yardımcılarının ise il müdürü olmasından daha doğal ne olabilir Bir ilde uzman yoksa, uzman yardımcısı il müdürü olabilir, uzman varsa onun il müdürü olması daha uygundur.