2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar sayın Gökçe ok dün sonuçların hazır olduğunu bazı adayların gvs lerini beklediklerini , gvslerin bu hafta içi bitip sonucların bakanlığa gönderileceğini söylemiş
-
@gencbiraday Hocam sonuçların hazır olduğunu söyledi mi? Zira şimdi duyuyorum. Sadece bayramdan önce açıklanır filan demişti...
-
@Alles-Klar mülakat sonuçları tamam birkaç gvs mi ne bekleniyormuş gibi birşey söyledi
-
@80üstamadnnmsz ak bank
-
@Diego33 zekana yakışır bir cevap dostum
-
@Alles-Klar söyledi hocam sonuçlar hazır bazı adayların gvs sonuçları bekleniyor ordan bakan beye sunacağız dedi
-
@gencbiraday sonuçlar hazır gibi bi cümle kurmadı sanki hocam bi kaç sayfa geride tam olarak ne söylediği paylaşılmıştı
-
@onur06 mülakat sonucları tamam dedi gvs bekleniyor
-
@onur06 sonuçlar tamam dedi yani liste hazırdır sadece gvs ler bekleniyor
-
Bayramdan önce açıklanacaktir, rahat olun arkadaşlar
-
@Albayrak58 sizde mi Gökçe ok dan duydunuz hocam
-
@onur06 Bilgim yok bu konuda
-
@gencbiraday kardeşim, gvsler devam ediyor. Güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra listeyi oluşturup Sn Bakana arz edeceğiz dedi. Daha sonra yayın gidip geldikten sonra muhtemelen bayramdan önce açıklayacağız dedi ve program biterken yine bizimle bitirdi ve yine aynı şeyleri ifade etti. Muhtemelen bayramdan önce açıklayacağız dedi ama sizin dediğiniz gibi sonuçlar belli gvs bekliyoruz demedi. Gvsler devam ediyor, onlar tamamlanandiktan sonra liste oluşup Sn Bakan arzına sunulacak dedi. Yayın yapan yer hikâyede paylaşmıştı yayını ama şimdi kaldırmışlar
-
Bütün bu gelişmelerden sonra 23 ve 24 ünde büyük ihtimal açıklanır bir ihtimal de 29 ve 30 unda açıklanır diye düşünüyorum en kötü ihtimalle 17 18 gün kaldı inşallah en azından ilk salgın zamanlarındaki belirsizlik ortadan kalkmış oldu çalışabilen rahat rahat kpssye de odaklanabilir ben de odaklanmaya çalışıyorum en azından zaman da geçer
-
@redcrossbjk Bende baktım niye kaldırılar ki yayını benim duyduğum şu hatta Dm den Dönüş yaptı Zeynep Karakurt isimli yönetici şöyle yazdı :
Merhabalar, Sayın Dr. Gökçe Ok mülakatların şuan güvenlik soruşturması aşamasında olduğunu ve bayramdan önce sonuçların açıklanacağını bildirdi canlı yayında. -
@kemankeşş2 hocam "büyük ihtimal" kelimesi mi geçiyordu yoksa kesinlik belirten bir cümle "bayramdan önce açıklanacaktır" gibi bir cümle mi bu ufak nüansın ikincisi içimi çok dah fazla rahatlatacak beklememek adına ondan sordum
-
@Pinky muhtemelen bayramdan önce açıklayacağız dedi kardeşim
-
Sayın gökçe ok en son alımla ilgili açıklama yaptığında en son ay sonu demişti onun üzerine 45 50 gün geçti ne kadar güvenilir veya ne kadar genel müdürlüğün elinde bu işler düşündürücü
-
@Willsmithh evet bir de öyle bir şey var. 45 kişilik alımla ilgili ay sonu dediğinin üzerinden 45 50 gün geçmişti..
-
@redcrossbjk virüsü unutmayalım