2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk korona patladı o dönem kardeşim
-
Çok sıkıcı oldu artık
-
@modigliani-0 kardeşim ben en baştan beri bu ay bitmeden açıklanacak diyorum. Hatta daha da ileri gidip tahminimi 16 Temmuz Perşembe olarak belirttim ki hala bu konuda umudumu diri tutuyorum inan ama işte biraz da hep temkinli davranmaya çalışıyorum ki çıkıp yarın açıklayacağız deseler bile her zaman şüphe duyuyorum...
-
@gencbiraday kardeşim bu ay açıklanmayacak diyenlere bile aynı cevabı verdim. Korono mevzusunu. Geri gidip bakabilirsin hiç değiştirmedim bu konuda tavrımı aynı fikirdeyiz
-
@redcrossbjk umarım perşembe tahminin doğru çıkar üzülecekler üzülür sevinenler sevinir ama en azından herkesin belirsizliği son bulur
-
@redcrossbjk haklısın kardeşim lakin yine en hızlı kurum içişleri bakanlığı olduğu için güveniyoruz ve bu alımın bir plan dahilinde olduğu belli o yüzden Gökçe hocamızın da söylemiyle inşallah bayram önü biter bu iş hayırlısıyla...
-
@redcrossbjk valla hocam bu hafta olması bence çok düsük ihtimal. Çünkü eksik gvsler gelecek de liste kesinleşecek de bakanlığa gidecek de kaldı ki bakanlık getirin hemen onaylayalim demeyecektir. O liste bi gözden geçirilecektir muhtemelen
-
@gencbiraday aynen hocam, başka bir yerden de teyitledim. Bu sebeple inşallah bayram öncesi sonuçları göreceğiz. Allah herkesin emeğine, liyakatına ve vatana bağlılığına göre görev almayı nasip etsin. Herkesin içi rahat olsun
-
@Albayrak58 bu çok iyi haber sağolasınız iyi akşamlar
-
@modigliani-0 açıklandığında yine virüs vardı hocam virüs hiç bitmedi buradaki sıkıntı genel müdürlük bakanlığa yolladıktan sonra onların iradesinden çıkıyor o yüzden gökçe ok açıklamaları muhtemelen samimi fakat işin bu tarafını hesaba katmiyor , burda bu yazdıklarım moral bozmak değil ihtiyatlı olup sizlerinde bizim gibi telefon başında 2.5 ay beklememenizi istediğim icin yanlış anlaşılma olmasın
-
@Albayrak58 bende 20-24 ü arası açıklanacağını düşünüyorum bu hafta açıklanma ihtimali çok düşük gvsler bekleniyor dediği için
-
@Elnogate Ya Hu gardaşım bu hafta olmasın haftaya olsun seni mi kıracağım sonu güzel olsun inşallah 🤲
-
@gencbiraday hocam 27-30 Temmuz tarihleri arası açıklanmasıni bekliyorum. Gvs sürecini sıkı tutuyorlar o yüzden dediğinizden bir sonraki hafta açıklanacak diye düşünüyorum. Her halükarda bayram öncesi sonuçları göreceğiz inşallah
-
@Albayrak58 olabilir hocam hakkımızda hayırlısı inşallah, gvs neden bu kadar uzun sürdü acaba herkese yapılmadı diye düşünsek bayramdan önce açıklanmaz herkese yapıldı desek 3 ayı geçti süreç bitmesi lazım değil mi ?
-
@redcrossbjk amin amin sonu guzel olsun tabiki
-
Mülakat listelerinin bakanlıkta takılma sebebi ne sizce arkadaşlar? Listede olmasını istedikleri kişiler zaten kuruma iletilir diye düşünüyorum. Yani referans olayları için listenin kurumla bakanlık arası gidiş gelişi olması saçma geliyor. Kesin listeyi de neden bekletir bakanlık anlayamıyorum. SGK’da da kurum açıklamaya istekliyken hep bakanlık tarafından tıkanıyordu süreç.
-
Ben gvslerin bittiğini düşünüyorum sayın ok söylemiş olmak için söylemiş olabilir. Yani listeye son düzenlemeler yapılıyor olabilir. Ama emin değilim tabi kendi düşüncem bu. Çünkü Nisan ayında benim soruşturmam bitip kuruma yollanmıştı ki ben büyükşehirde yaşıyorum.
-
@felix-felicis gelip gitme durumu yok önceden iletiliyor zaten liste bellidir
-
@Marsiyal öyle mi hocam bakın bu enterasan bir bilgi
-
@Marsiyal hocam biz ne zaman belge teslim etmiştik ki sizin nisan da verilmiş birde emin misiniz sizin gvs nin gönderildiğine