2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@bulbasaur ne demek istiyorsun hocam?
-
Alımlarda bi standart yok mülakatta iken verilen soruların cevaplarının önemi yok dendi hatta önceki alımda cevapları bilen alınmamış bilmeyen alındı deniliyor liyakat ise neye göre iyi üniversiteden mezun a bakacaklar kendini geliştirene mi bakıyorlar yoks yazılı sınavı yüksek olana mı bakıyorlar bi standardı yok anladıgım kadarıyla mülaakt ta ilk giren kişilere kolay sorular geldi sonra giderek zorlaştı bi arkadaş grupta yazmıştı il göç e gitmiş çalışanlar biz referansı olmayanla dalga mı geçiyoruz tarzında bişey denmiş herkes bişey diyor sonuçlar açıklanınca benim mülakatım iyi geçti neden elendim bana çok iyi davrandılar güler yüzlüylerdi vs ler elenince anlar
-
@Diego33 sonucu referans mi belirliyor yanı ? Referansı olmadan girmek hayal mi. İlgöç taşra uzmanlığı sonuçta çalışma şartları vs çok iyi de değil
-
@kpssAdelisi referanssız giren de çok var ama önemli olan bir alım da yüzde kaç oldugu
-
@bulbasaur Arkadaşın biri üstte, 80% referans, 20% diğer şeyler etkili yazmış. İl Göç'te filan 80% referans olamaz.
-
İşsizliğin tavan yaptığı bir dönemde kimse çalışma şartlarının iyi kötü olmasına bakmıyor.Büyük çoğunluk bir şekilde referans aramıştır.Malesef mülakat olduğu müddetçe referans olayı bitmez.Sonuçta herkesin bilgi düzeyi üç aşağı beş yukarı aynı artık kime nasip olursa.
-
Bir önceki alımın, "Sözlü sınava katılmaya hak kazananlar listesi" elinde olan var mı? Resmi siteden indirilmiyor, hata veriyor.
-
@Diego33 ne zaman açıklanır hocam bilgin var mı
-
@gencbiraday gökçe ok bayram dan önce dedi ama 20 sinden önce de olmaz
-
bayrama kadar açıklanmasını bekleyelim inşallah bu hafta soruşturmalar bıtse haftaya sayın bakana arz edilse bayram haftası açıklanır inşallah ama sureç boyle bile tamamlansa geçmiş mulakat sonuçlarına gore çok erken olacak sadece tahmin yürüttum boyle olma olasılığı çok yüksek 15 gün sabredelim arkadaşlar...
-
Güvenemiyorsun ki arkadaş belli olmaz sonraya da kalabilir inşallah Bayram öncesi olur
-
Şehir tercihi mi var yoksa bir yerde "şehirler 5 bölüme ayrılmış her bölgede görev süresi var ve Doğu illerinden başlıyor" gibi bir şey okudum eski mi o
-
@prezıntcihangir Şehir tercihi var. Görmüş olduğunuz liste rotasyon durumunda bölgelerin listesi
-
@guyvomen 1. Bölgeden başlanması durumunda rotasyon 1-2-3-4-5-4-3-2-1 şeklinde mi ilerliyo?
-
Millet kpss çalışın herkes kazanmayacak sonuçda sonra magdur olmayın son bahr da da ilanlar var sadece 200 kişi kazanacak
-
@Diego33 odaklanmak çok zor
-
@gencbiraday kaçıncı yılınız
-
@Diego33 6. Sınavdan sonra tekrar başlarsam 7 olacak
-
@Diego33 3-4 arasında bir yerdeyim
-
@Diego33 sen garanti misin kardeş