2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Marsiyal Mülakatınız nasıl geçti?
-
@Alles-Klar kendini dahi ifade edemeyip hicbir soruyu cevaplayamayan ağlayarak çıkan birinin kaymakam olduğunu gördüm mesela
-
@Alles-Klar inşallah bu alımda sıralamaya dikkat ederler en azından ilk 200 e girenler için
-
@80üstamadnnmsz Referansı bakandır o zaman
-
@Alles-Klar benim iyi geçti mülakatım zaten kaçıncı mülakatım artık heyecan vs kalmadı sorulan sorulardanda sadece birini bilemedim ama işte kimin torpili güçlüyse o alınacak maalesef hocam. Onlardan bizlere sıra gelirse gelecek. Ha bende referans aradım ne yazıkki hakkımı yedirmemek için bu kaçıncı artık sabrım kalmadı çünkü. Bazı arkadaşlar bana kızabilir umut kırma vs diye ama süreçte tecrübesi olan kişiler dediğimi gayet iyi anlayacaktır.
-
@kemankeşş2 Bence dikkat edilmeli. Full çekmiş yada 1 2 yanlış yapmış adamın emeği tabiki ön planda olmalı.. Benim düşüncem tabi. Sonuçta emek diyoruz, en çok emek veren kazansın diyoruz..
-
@Marsiyal Benim ilk mülakatımdı o yüzden soruyorum. Muhtemelen son da olacak. Çünkü kpss ye başvurmayı düşünmüyorum.
-
@Alles-Klar neden ki başka ne yapmayı düşünüyorsun
-
@80üstamadnnmsz
Ben yurtdışında bitirdim üniversiteyi, bitirdikten sonrada çalıştım yurtdışında. Dolayısıyla yaş geçti biraz.. İlk ve son kurşunumu kullandım -
@Alles-Klar keşke orda kalsaydın özellikle avrupa ulkesi falansa. Burda kalifiye üni mezunları daha işsizlik çekiyor genellikle dayımız olmadığı için. Ama bir ümit giriyoruz sınavlara işte havada uçuşuyor 90-95 ler ,uçtuğuyla kalıyor.
-
@80üstamadnnmsz
Avrupa ülkesiydi evet, ama ben oralarda yaşamak istemedim..Amacım üniversite okumaktı amacım bitti döndüm. Tabi bilgi birikimi kendi vatanın için kullanmak daha bi başka..(Fırsat verilirse tabi)
Okuduğum üniveristeyi işte yabancı dilim almanca, ayrıca kürtçe de biliyorum. Bunları yazdık özgeçmişe bakalım etkisi olacak mı -
@Alles-Klar farklı bir özgeçmiş umarım etkisi olur bende ingilizce ve biraz arapça var ama bunlara dikkat ederler mi bilmiyorum .Bakın bizim bunları konuşuyor olmamız bile çok üzücü.
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar farklı bir özgeçmiş umarım etkisi olur bende ingilizce ve biraz arapça var ama bunlara dikkat ederler mi bilmiyorum .Bakın bizim bunları konuşuyor olmamız bile çok üzücü.
Yabancı dil var mı diye çok kişiye sormuşlar.. Muhakkak etkisi vardır yoksa niye sorsunlar..
-
@80üstamadnnmsz Bende sıralamada üstlerdeyim. 15 inde ilk grupta girdim mülakata sabah. Dediğiniz gibi bunları konuşmak çok üzücü.
-
@Alles-Klar inşallah öyledir kardeşim. Allah yüzümüze baksın
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar inşallah öyledir kardeşim. Allah yüzümüze baksın
Amin. Hakkımızda hayırlısı diyelim. Hayırlı Geceler
-
Bu hafta içi açıklanır diye umuyorum arkadaşlar dün canlı yayında bayram öncesi denilmiş umarım bu hafta o haftadır
-
Başka kurumda çalışıp mülakata gelenlere ilgöçün tavrı nasıl? Evlilik yaş vs bunların etkisi oluyor mu yoksa sadece referans mi etkili ? Bilen var mı merak ediyorum
-
@kpssAdelisi ben bankada çalışıyorum memnun değil misiniz dediler bir kaç soru sordular
-
@Alles-Klar İnanmayın arkadaşlar. İl Göç'te 80% referans çok komik.