2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@gencbiraday siz İstanbul mu
-
@özmerlin_06 ama yakın diye Kocaeli istemem mesela sanayi bölgesi çok kalabalık şehir de istemem Sakarya Yalova da olabilir
-
@özmerlin_06 İstanbul
-
Bir ankaralı olarak deniz olan bir yer istanbul hariç ya da eskişehir isterdim .
-
@Pinky tercihinizde sadece ikametinize yakınlığa mi bakarsınız yoksa istediğiniz şehirdeki yabancıların yoğunluğunu göz önünde bulundurur musunuz
-
Ben iç Anadolu’dayım ama genel olarak küçük bir Anadolu şehrinde yaşamaktansa istanbula yönelim olur gibi tabi memleketi olanlar hariç
-
@80üstamadnnmsz Ankaralı'nın ortak özlemi sanırım deniz
-
@özmerlin_06 aynen bir de üni ve master da ankarada yapınca çok sıkıldım.
-
@80üstamadnnmsz Ankaramın puslu havası ayrı kalınca da özlüyor insan
-
@özmerlin_06 yok iş yoğunluğu benim için önemli değil yoğun olsun daha iyi neresi olursa olsun giderim ama illa tercih hakkım olursa büyük şehirlerin çevrelerinde ki küçük şehirleri tercih ederim trafik şehir gürültüsü uzak olursa iyi benim için büyük şehire de yakın olduğu için gerekli durumlarda hemen geçerim ya da hafta sonları gezmek için giderim
-
İstanbul'da yaşayanlar genelde İstanbul'da memur olmak istemezler. Küçük sahili olan illeri tercih ederler.
-
@kemankeşş2 şehir dışından okumaya gelen arkadaşların hep şöyle derdi bu Ankarada değişik bir şey var özletiyor kendini. Işim olduktan sonra ailen Ankarada olduğu için sık sık gelirim .Allah nasip kısmet etsin de bizlere.
-
@80üstamadnnmsz inşallah dostum..
-
21.00 da canlı yayın başlayacak arkadaşlar Bir tarih belki alabiliriz
-
Bu hafta içi açıklansa haftaya belge teslimi dese ne güzel olur dimi hem önümüzü görürüz çok sancılı bir süreç gerçekten
-
Açıklama yaptı ama çok fazla donmasindan dolayı bir şey anlayamadım. Sadece gvs devam ediyor falan dedi onu anladım. Sonuçlar daha açıklanmaz onu anlamadım
-
@redcrossbjk şimdi bayramdan önce dedi hocam
-
@malthus_emmi gvsler tamamlanırsa diye ekledi birde
-
@malthus_emmi valla dedi mi 🤲 ben çıktım çok donuyor olunca
-
Bazı arkadaşlarımızın gvs'si devam ediyor, ama büyük ihtimalle bayramdan önce açıkayacaz dedi, hayırlı olsun arkadaşlar