2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Willsmithh peki sizce denildiği gibi acil personel ihtiyacı var mı bayramdan önce açıklanır mı dersiniz hocam
-
@Willsmithh ben bana söyleneni aktarıyorum bi yerden uydurmadım
-
@Willsmithh İstanbul için 'büyük kısım'a dair rakam olarak öngörünüz nedir?
-
Arkadaslar bu 100 kisilik ilan olayi nedir
-
@adam-simith bu sitede başlıklardan birinde konuşulmuştu 100 kişilik alım ihtimali sonra araya salgın girdi unutuldu şimdi kurumun ihtiyacı var mülakatlar çabuk açılır mı diye konuşulurken gündeme geldi
-
@özmerlin_06 50 alır bence
-
@80üstamadnnmsz hocam gerçekten bayram öncesi dediler değil mi burada hepimiz en ufak gelişmeye duyuma inanıyoruz troll filan değildir umarım
-
@kemankeşş2 İstanbul en büyük alım olan yer olmaz mı
-
@adam-simith @Pinky Arkadaşlar o sohbeti hatırlıyorum, iletileri bulamadım görselini atacaktım aslında. Orada bahsedilen sayı 100 değil 1000'di ve bir yanlış anlaşılma olmuştu, konuşan arkadaşlar da böyle ifade etmişti, benim aklımda bu haliyle kaldı. Eğer konuşmanın linki varsa atarsanız tekrar bakalım. @Pinky
-
@plansız hocam selam duyum var mı bayram öncesi deniyor ne dersiniz
-
@özmerlin_06 hocam benim net bir bilgim yok ama geçen alımda istanbul almadilar , il müdürlüğü olarak en çok personel İstanbulda var şuan bildiğim kadarıyla en yoğun da istanbul , bence buranın 70 100 kişi civari istanbul olur tahmin ediyorum bilgi değil
-
@Willsmithh İstanbul’u kaç kişi tercih eder acaba
-
@kemankeşş2 Merhabalar dostum, maalesef tarihe ilişkin birşey duymadım. Ancak bayramdan önce açıklanmasına benim duyduğum bir engel yok, Bakanlığın korona dolayısıyla yoğunluğu da bir iki ay öncesi gibi değil. İnsallah açıklanır biran önce.
-
@kemankeşş2 trollük yapacak en son insanımdır da bayram sonrasında kalırsa trol dersiniz siz şimdi kurumların işi belli olmaz . Bi kere daha yazıyorum ben bana söyleneni direk aktardım.
-
@80üstamadnnmsz hocam teşekkürler aktarımınız için. Hemen her gün yeni bir duyum var mı tahmin var mı diye bakıyoruz en azından küçük çaplı bir heyecan oldu bizlere için dilerim hayırlısıyla dediğiniz tarihte açıklanır
-
Duyum muyum olmasa bile mantıklı olan ağustos gelmeden açıklanması olurdu tüm o göstergelerden yola çıkarak yaptığım yorum bu en geç 2 hafta içerisinde açıklanacağına inanıyorum ya da inanmak istiyorum
-
Bu akşam saat 9'da Sn Gökçe Ok instagramda bir yayına katılacak. Oradan aslında ona sorabiliriz.
Hızla devam eden Göç Söyleşilerimizin Üçüncüsü bu hafta değerli konuğumuz @gokceok hocamız ve değerli moderatörümüz @HakanGulerce ile devam edecektir. Hepinizi Instagram canlı yayınımıza bekliyoruz.️
@HRUGOC @ulusalajans
@TC_icisleri @sanliurfabld
#weareallmigrants https://t.co/V1Y46ZK8sY
https://twitter.com/HGocmeniz/status/1280871988219822080?s=19 -
Değerli arkadaşlar merak ettiğim bir konu var, velevki mülakatı geçtik görev yapmak istediğiniz il neresi olur? (Ben Ankara isterdim)
-
@özmerlin_06 bir İstanbullu olarak tekirdağ (hem İstanbula yakın olsun hem içinde olmasın)
-
Herkes bulunduğu şehirde kalmak ister genelde , İstanbul dan kazananlar yoğunluktadır