2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Alles-Klar nasip kısmet kardeşim orasına kimsenin aklı ermedi şuana kadar
-
Hızla devam eden Göç Söyleşilerimizin Üçüncüsü bu hafta değerli konuğumuz @gokceok hocamız ve değerli moderatörümüz @HakanGulerce ile devam edecektir. Hepinizi Instagram canlı yayınımıza bekliyoruz.
Yarın genel müdür yardımcısı Gökçe Bey instagramda canlı yayında olacak. Moderatöre Twitter dan dm atabiliriz ya da canlı yayın sırasında mülakatların ne zaman açıklanacagı ile ilgili soru sorabiliriz
-
@Alles-Klar inan bilmiyorum dostum işleri zor
-
Bence de küçük bir twitter (vb.) çalışması çok güzel olabilir.
-
@Alles-Klar bende en ufak bir heyecan yoktu tamamen sakindim rahattım yanımdaki refakatçim bile yanından ayrılmadan önce aşırı sakin gözüküyorsun iyisin demişti konuşurken eeee ımmm gibi sesler el ayak titremesi en ufak ses titremesi olmadı soruların da hepsine cevap verdim bilgi bazlı sorulardı ama verdiğim cevaplardan ne kadar tatmin oldular bilmiyorum komisyonun takdiri artık, komisyon da oldukça ciddiydi bu arada verdiğim cevapları sonuna kadar dikkatle dinlediler hiç alelacele durumlar da olmadı elimden geleni yaptığımı düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun.
-
Gökçe ok Hakan Gülerce @HakanGulerce in yarın 21.00 de konugu olacak program moderatörüne twiter dan mesaj atarsanız ne zaman açıklanacagını gökçe ok a sorar
-
Evet ufak bir twitter etkinliği olabilir burada vurgu yapmamanız gereken şey ise pandemiden dolayı sürecin çok uzadığı ve o dönemde diğer hazırlıkların yapıldığı bilgisinin bize verilmesi gibi konulardan dolayı 1 2 hafta içinde açıklanmasını umduğumuzu anlatırsak iyi olabilir
-
@budin, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Hızla devam eden Göç Söyleşilerimizin Üçüncüsü bu hafta değerli konuğumuz @gokceok hocamız ve değerli moderatörümüz @HakanGulerce ile devam edecektir. Hepinizi Instagram canlı yayınımıza bekliyoruz.
Yarın genel müdür yardımcısı Gökçe Bey instagramda canlı yayında olacak. Moderatöre Twitter dan dm atabiliriz ya da canlı yayın sırasında mülakatların ne zaman açıklanacagı ile ilgili soru sorabiliriz
Arkadaşlar buradan yoruma Dm ye yazın
12 temmuzda canlı yayın -
Merhaba, Göç ve İl Göç Uzman Yardımcılığı Mülakat Sonuçlarının ne zaman açıklanacağını Sayın Gökçe OK Bey’e canlı yayında sorabilir misiniz iyi çalışmalar.
-
Bir tek ben mi ders çalışamıyorum? Yok mu bi kaç tane destekçi arkadaş ?
-
@gencbiraday bir önce ki sayfada buna cevabını yazmışım kardeşim lütfen
-
Arkadslar göç idaresini aradım çok ihtiyaç var bayramdan önce açıklanır dediler .
-
@80üstamadnnmsz ciddi mi
-
@80üstamadnnmsz kardeşim bizde dün aradık ne zaman açıklanacağı konusunda bilgimiz yok dedi. Hem bugün haftasonu kim baktı telefona da öyle dedi
-
@kpssAdelisi öyle dediler göç idaresi farklı tarihte açıklamazsa
-
@redcrossbjk kardeş ayrıntıya takılma buraya laf olsun diye yazmam
-
@80üstamadnnmsz kardeşim laf olsun diye demedim. Nereye aradınız, numara verirseniz bizde yoklayalım. Ben 3 gündür personel daireyi arıyorum kimse bakmıyor bile telefona, en son ilan metninde olan numarayı aradım onlar söyledi.
-
@redcrossbjk aynen ben de orayı aradım ilândaki
-
@80üstamadnnmsz inşallah açıklanır kardeşim..
-
@redcrossbjk ankarada da çok ihtiyaç varmış sanırım bu sefer 81 il de olur listede