2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk hocam keşke bugün mesai bitmeden 1 saat içinde açıklansa hiç olmadı önümüzdeki perşembe cuma olsa ama elimizden bir şey gelmiyor zaten pandemi olmasaydı bu sınavın hakkı en geç temmuzun ilk haftasında açıklanmasıydı umarım bayram sonrasına kalmaz beklemekten başka çaremiz yok
-
@Pinky kardeşim zaten bu virüs olmasa şimdiye çoktan biterdi muhtemelen bu süreç.. Kazanalim da 2 hafta sonra açıklansın kardeşim 🤲
-
@redcrossbjk bu süreçte benim verebileceğim tavsiye imkanı olan tatile çıksın hobileriyle ya da kurslar sınavlar kpss felan oyalansın benim imkanım yok mesela sıkılıyorum ama yapacak bir şey yok kpssye girecem ama artık konsantre olamıyorum çalışmaya zaten mayıstan sonra hiç bir zaman konsantre olamamşımdır benim primetime dönemim kasım mayıs arası
-
@Pinky 6 yıldır ders çalışıyorum kardeşim, artik kitap görünce midem bulanıyor masaya oturunca ruhum daralıyor
-
@Pinky asıl olarak sırası önce olan listesinde bulundurduğu tüm şehirler için kendinden geridekilere göre onceligi var hocam supriz olmuyor
-
Arkadaslar gecen seferki mulakatlar né kadar surede aciklandi bir bilginiz var mi?
-
@samettin hocam 45 kişilik alim 4 ayda açıklandı ama burada bir pandemi süreci vardı, Sn Gökçe Ok hastalığı işaret etmişti zaten. Bu yüzden gecikti bu alim süreci. Bizim sadece yazılı sınavdan bu yana 4 ay geçti.
-
@redcrossbjk yani hocam kesin bir tahmin soyleseniz 1 ay icinde aciklanir mi sizce
-
@samettin kardeşim 4 ayda mülakat dışında her şey yapılmıştır. Açıklanmaması için hiçbir neden yok ama idarenin takdir yetkisi denen bir şey var. Dilerse 6 ay sonra açıklanır. Sgk yönetmelikte 30 gün de açıklanır denmesine rağmen 6 ayda açıklandı. Içişleri pandemi döneminde 3 alim yaptı ikisi 10 günde açıklandı diğeri 1 ayda. Bence 2 3 haftaya açıklanır ama bayram sonuna sarkıtabilir. Biz ne dersek diyelim bunu sadece Genel Müdürlük bilir
-
@80üstamadnnmsz keşke..... bekledikçe ümitsizliğim artıyor.. umarim adil bir değerlendirme olur.. ve umarım burada kalacak insanlar kazanır..
-
Arkadaşlar aranızda mülakatım tam istediğim gibi geçti diyen var mı? Yani herkesi muallakta bırakmışlar gibime geldi. Yani tamamen memnun olan yok gibi.
Yanılıyor muyum? -
@Alles-Klar illa ki iyi geçen vardır 700 küsür kişi girdi
-
@80üstamadnnmsz illaki*
-
@Alles-Klar açıkcası ben kötü geçti diyemem. Ama çıktıktan sonra keşke bunu da deseydim şunu da söyleseydim neden demedim ki diye bir sürü şey düşündüm. O anın heyecanıyla tam istediğimiz gibi geçmesi çok zor. Bi tık fazlası her zaman mümkün sanırım.
-
@extraordinary o herkeste var zaten.. illaki iyi geçenler vardır ama çoğunluk iki arada bir derede bırakılmış gibi..
Mesela sorduğu soruya cevap veriyorsun onunla bağlantılı bişey soruyor onu bilemiyorsun. Bu durumda neye bakıyorlar onu merak ediyorum. Komple yanlış mı kabul ediyorlar acaba soruyu? -
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar illa ki iyi geçen vardır 700 küsür kişi girdi
İyi geçti diyen soruların tamamına doğru cevap verendir. Peki tüm sorulara cevap veren kazanıyor mu? Hayır..
Gelde çöz şimdi bu denklemi -
@Alles-Klar bana sorulan tüm soruları cevapladım fakat verdiğim cevaplar komisyonu ne kadar tatmin etmiştir bilemem. Uzaktan heyecanlí mı gözüktüm,sesimi titredi mi o an anlayamıyorsun. Onun için mülakatın iyi mi kötü mü geçtiğini çoğu kişi anlayamaz.
-
@Alles-Klar zaten hepimizin yakındığı ve de yakınması gerektiği şey değil mi bu .Tam tersi bir durum olsaydı içimiz rahat beklerdik bu süreci çünkü önünde-sonunda emeğinizin karşılığını alacağımızı bilirdik.
-
@Alles-Klar sorulara cevap vermenin çok da önemi olmadığı ortaya çıkıyor
-
@kemankeşş2 peki nedir önemli olan, yani heyecan herkeste var. Herkesin az çok sesi titremiştir. Yani bunlar bende hiç olmadı diyenlerin sayısı 10 u geçemez.