2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Diego33 walla bana deyince bnm canım sıkılmıştıüzülmüştüm. sizin nasıl bir ortamdi.
-
@çölkaplanı soruların yarısını cevapladım ama ilk başta hatırlamakta güçlük çektim hatırlattılar öyle işte
-
@Diego33 bakalım neler olcak hocam
-
@sgkdntmnyrd hocam ben kpss başvurusu bile yapmadım ve hatta başvurma düşüncem bile yok ama başka arkadaşlar ne düşünür onları bilemem
-
@ouroboros Referansı özel kelime sanıp büyük harfle başlayan arkadaşa, telefon azizliğidir, insanlık halidir deriz de arkadaşların seni insan sanıp cevap vermesine ne diyelim? Umarım sana benzeyen, insanlara bu şekilde yukardan bakmaya çalışan, sanki karşısındakinden üstünmüş gibi tavırlar sergileyen insanlarla aynı iş yerinde çalışırsın. Sosyal ortamda ağzı iki kelime edemeyecek tipler internetten sallıyor da sallıyor. Madem bu kadar idealist birisin, girip mülakat komisyonuna bu kadar kısa mülakat yapılan işe alımda yer almak istemiyorum diyip çıksaydın.
-
@sgkdntmnyrd binlerce aday giriyor bu sınavlara ve hepsinin motivasyonu idealleri birbirinden farklı muhakkak asıl hedefi guy olup mecburiyetten göçe başvuranlar olduğu için guya başvuranlar da olabilir diğer yandan göç olursa guy düşünmeyenler de olabilir bir de benim gibi ne olursa olsun sadece il göç ve merkez göçe hazırlananlar vardır benim inşallah il göç olsa bile kpss ye girecem bu sene il göçte sonra tek hedefim merkez göç çünkü
-
@Pinky merkez göçü hiçbir zaman başaramassam eğer il göçten başka bir kadro da düşünmüyorum benim mutlu olabileceğim meslek de burası geleceğim de inşallah
-
Kimse kimseyi bu birbirimizi görmediğimiz, tanımadığımız ortamda bile kırmasın.Hepimiz ekmek mücadelesi veriyoruz ve gelecek kaygısı yaşıyoruz.Ben mülakat beklerken hep şu duayı ediyorum (tabi ki elimden gelenin fazlasını yaptıktan sonra) "Allahım adil bir değerlendirme olsun ,adil değerlendirme sonucu ben dışarda kalacaksam hiç gocunmam, üzülmem.Ama adil değerlendirme olduğunda ben de listeye dahil olacaksam kimseye hakkımı yedirme ". Artık bundan sonrası beklemek, sabretmek,tevekkül etmek.
-
@güneşşş @redcrossbjk eğer geçmiş sayfalara gelirsek benim güneş arkadaşa olan gıcıklığım
-
Gereksiz bi şekilde "yav he he " gibi yorumları nedeniyledir. Kendisi sonuçların ne zaman açıklanacağının belli olmadığını ve herkesin kpssye odaklanması gerektiğini söylerken bir karşı fikir olarak @redcrossbjk nin nedenleri ile kpssye bir daha girmeyeceğini açıklamasının ardından herhangi bir karşı fikre açık olunmamasını söylemesi akla hakarettir. @redcrossbjk nin o andaki özrü kendini bağlar ama beni bağlamaz. Bu konuda bu cümleleri kurabilen @güneşşş bence saçma sapan bi alınganlıkla olaya yaklaşmıştır. Bi de bana referansından bahsetmiş. Banane senin referansından? Diğer üstten bakan gibi garip yorumlar yapan arkadaş ise nasıl bu fikre kapıldı,ne alaka,komiktir.
-
@Pinky hocam hedefinizin neden il göç veya merkez göç olduğunu merak ettim doğrusu, belki açıklamanızla burdaki başka insanlara da bilinmeyen veya farklı bi bakış açısı getirmiş olursunuz
-
@onur06 hocam 3 yıl önce mezun oldum kamudan aslında sonradan pişman oldum okurken keşke uluslararası yazsaydım diye okurkenden de dil kursları vs zaten lisede de hazırlık okumuştum İngilizceyi baya ilerlettim erasmus filan yaptım akrabalarımdan yeminli tercümanlar var onların bürolarında 2 yıl filan çalıştım genelde part-time gibi üniversite son sınıftan 2 yıl öncesine kadar yani yabancılarla çalışma konusunda tecrübem var ama keşke farsça Arapça bilseydim daha iyiydi benim oralardan geliyor ilgim geçen sene kpss 2019 sınavına girdikten sonra da memurluk olmazsa konsolosluklara vs nasıl girerim diye düşünüyorum işte bu alanı seviyorum ha tabi mecbur kalırsam guy vym diğer uzman yard. denerim ama göçe girersem sanmıyorum bu işten başka bir şey düşünmem öyle yani
-
@enjoythesilence katılıyorum
-
@ouroboros cümle kalıplarını gören hakim de karar açıklıyor zanneder. Lütfen şu alanı saçma sapan polemiklerle meşgul etmeyin. Ne derdin varsa özelden yazışın arkadaşla
-
@Pinky anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
@enjoythesilence sessizliğinle eğlenmek yerine yeni polemikler yaratıp arkasından da saçma polemikler yaratmayın diyosun. Mesela, dediğim tek şey dil bilgisi ile ilgili iken insanlara üstten bakan bir yapım olduğunu düşündün. Ufacık bir ayrıntıyla karakter analizlerine girişip bir de devamını sosyal hayatta konuşamayan ve internetten sallayan biri olduğumu düşündün. Kurdun yani. Sonra bu durumu idealizme bağlayıp kısa süren bir mülakattan dolayı ben bu işte çalışmak istemiyorum dememi bekledin. Nerden nereye. Kafalar kafalar. Neden böyle bişey yapıyım canım? Kısa ve anlamlı sürmesi benim için daha iyiydi. Senin için kısa sürmesi neden kötüydü? Sosyal hayatta konuşamadın mı?
-
Gençler şu nefesimizi açıklanması için harcasak bugün 1 hafta oldu, var mı önerisi olan açıklanması için ne yapabiliriz diye
-
@redcrossbjk hocam daha erken şöyle bi 2 hafta daha geçsin açıklanmazsa yavaştan twitterda etkinlik yapılabilir
-
@Pinky ayrıca benim önümüzdeki hafta sonuna doğru ya da ondan sonra ki hafta içinde açıklanacağına dair umudum yüksek durumda
-
@Pinky kardeşim önümüzdeki hafta açıklamazsa muhtemelen bayram sonuna kalacak çünkü evrak teslimi bayram haftasına takılıyor ya da bayramı da içine alacak şekilde belirlenecek bir de hocam açıklanması gecikdikçe listede oynama çok daha fazla olacak o yüzden ne kadar çabuk o kadar iyi