2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@80üstamadnnmsz kardeşim kazanalim bu belirsiz süreç bitsin ben 81 vilayete de razıyım inan
-
@redcrossbjk inşallah ben de öyle düşünüyorum.
-
Bayrama bırakmayacaklarsa haftaya cuma açıklamaları lazım en geç
-
@80üstamadnnmsz böyle bir cümle kurdular mı gerçekten ?
-
@gencbiraday evet ihtiyaç çok bayramdan önce açıklanabilir dediler ama haftaya cuma tahminini ben yaptım
-
@80üstamadnnmsz ne zaman aradınız cmt bugün personel böyle bir şey söylemez gibi geliyor bana ulaşayımyoz bile
-
@kemankeşş2 bizde şimdi 2 defa aradık açmadılar ama aksi ispat edilene kadar karine arkadaşın söylediği kabul edelim dostum, doğru çıkar inşallah 🤲
-
@kemankeşş2 kardeşim bana söylenen bu bayramdan önce aciklanmayadabilir ben sadece ihtiyacın çok olduğunu belirtmek istedim belki tekrar alım yaparlar
-
Tabi bu süreç zor ama listede hepimiz olalım da bence geç açıklansa da olur.
-
@80üstamadnnmsz ankara antalya dolu diye duydum bende
-
@kemankeşş2 yok ankaraya ihtiyaç varmış neyse kazanalim da bence herkes bu işsizlikte neresi olursa olsun diye düşünüyordur.
-
@80üstamadnnmsz İstanbul ne durumdaymış
-
@muzgor İstanbula kesin alım olur bence
-
@80üstamadnnmsz hocam dün mü aradınız bugün haftasonu da inşallah açıklanır bu hafta
-
@Pinky evet dün aramıştım
-
@80üstamadnnmsz iyiymiş hocam ben de daha önceden 2 3 hafta içinde açıklanmasını umuyorum demiştim duyum değil ama kurumun ilana çıkış süreci ve pandemi ile uzayan süreçten ve bu sitede 100 kişilik yeni ilan gelme ihtimalinden bahsedilmesinden dolayı kurumun ihtiyacı olduğunu düşünüyordum benim de beklentim bu hafta perşembe ve cuma açıklanacağı yönündeydi inşallah olur
-
@Pinky inşallah dedikleri gibi olur
-
Arkadaşlar ne desek boş kendinizi de yıpratıyorsunuz bence ders çalışın ve en azından kafanızı onunla meşgul edin yoksa dakikalar saatler geçmez nacizane tavsiyem Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
-
Madem 100 kişilik yeni ilan gelme ihtimali var biz o zaman mülakatı unutup derse baslayalim. Kazanırsak kuruma hazırlık olur kazanamazsak sınava. Ya Allah bismillah.
-
@80üstamadnnmsz ankara uzmanlık tercihlerinde bile olmuyor , geçici görevli eş durumu vs çok olduğu için haddinden fazla personel var Ankara hariç heryer olabilir büyük kısmı istanbul olacak o kesin gerisi muamma