2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk yayını kapatıp açtılar. kısaca baştan alayım dedikten sonra ilk cümlesi bu oldu
-
@malthus_emmi hadi inşallah kardeşim.. Şunun şurasında bayrama ne kaldı canım
-
Bayram öncesi açıklanıp atanmayı nasip et Allahım.
-
@eomer sgk için birlikte çok uzun süre beklemiştik. inşallah bu sefer beklediğimize değer ve kazanırız kardeşim 🤲
-
@eomer hayırlısıyla İNŞALLAH
-
@redcrossbjk inşallah hocam bu kez şeytanın bacağını kırarız.
-
@eomer inşallah kardeşim, inşallah 🤲
-
Hadi inşallah arkadaşlar hepimiz kazanamayacağız maalesef ama umarım çok adil bir seçim yaparlar .Allah hepimize işe girmeyi, hayatımızı kurmayı nasip etsin.
-
Gvs kalkmamış mıydı arkadaşlar tam anlayamadım ben birde korona döneminde o kadar uzun sürede yapılır diye düşünmüştüm
-
Hadi hayırlı olsun hakeden kazanır inşallah şimdi ben şey soracam buralarda bir yerlerde okumuştum genelde perşembe ve cuma günleri açıklanıyor diyorlardı 31 temmuz cuma bayram 23 ve 24 bir önceki perşembe ve cuma o günlerden mi umutlu olmalıyız başka günlerde de açıklandığı oluyor mu acaba
-
Hocam göç idaresi resmi olarak 23 temmuzda açıklancak dese bile acaba daha erken açıklanmış mıdır diye girip duyurulara bakıcaz:) o yüzden sabırla şu 17-18 günü geçirmek lazım @Pinky
-
@onur06 ben hiç duyurulara girmiyordum buradan takip ediyordum eğer idare belli günlerde açıklıyorsa o günleri beklerim diye düşündüm sıkıldım artık beklemekten hep o kovid19 yüzünden olan oldu zaten açıklanıncaya kadar uyumadan önce idarenin sitesine bir kere bakacam o kadar sıktı artık hoşçakalın şimdilik
-
Arkadaşlar mülakatta verilen cevapların pek bir önemi yok filan çok duydum. Peki bakılan tek şey o anki hal hareketler filan mı? Şunun için soruyorum;
Mesela özgeçmişinizdeki bilgiler, yabancı dil, mezun olunan okul, yaş yada evli olmak filan bunların etkisi var mıdır sizce? -
@Alles-Klar yüzde 80 referans yüzde 20 diğerleri maalesef
-
@Marsiyal, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar yüzde 80 referans yüzde 20 diğerleri maalesef
O kadar diyorsun yani?
Peki adamın referansı var ama mülakatta doğru dürüst cevap verememiş yine mi olumlu olur? -
@Alles-Klar referansı diğerlerinin önüne geçirebilecek kadar kuvvetliyse olur. Yok diğerleriyle aynı seviyeyse olmaz. Referanssız girende vardır elbet ama tek tük hem yazılı hem mülakatı çok iyi olanlardır.
-
@Marsiyal anladım. Peki yazılı sınav sıralamasının bir önemi var mı? Mesela ilk 20 de olmak filan gibi?
-
@Alles-Klar geçen alımı inceleyin isterseniz birinci ve ikinciyi almışlar gerisi hep gerilerden. Keşke bi önemi olsa bende ilk 5 teyim.
-
@Alles-Klar ben neler gördüm neler ama umut her şeydir
-
@80üstamadnnmsz, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Alles-Klar ben neler gördüm neler ama umut her şeydir
Ne gördün anlatsana biraz zaten uyku tutmuyor