2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Baelish belki hepsi değil ama yüzde 90'ı referansla girmiştir hocam. Doğru düzgün ilanların gelmediği bir dönemdi ve yarış fazlaydi.
-
@kemankeşş2 Hocam sıralamam çok iyi olmasa yedeklerde olmazdım diye düşünüyorum. Sıralamadan kastım kurum sınavından alınan puan. 43.sıradaki kişinin puanı ile 80.sıradakinin puanı aynı. Bu kişiler arasında fark yok. Burada sıralamadan ziyade puanın dikkate aldığını söylemek daha doğru olur.
-
@gencbiraday anladım teşekkürler hocam
-
sonuçlar açıklanınca bütün merakımız giderilecek referasn etkili mi kurum sınavı mı etkili mülakat mı etkili belli olacak lütfen kazananlar arkalarını dönüp gitmesin tecrübelerini aktarsınlar mülakatta ka soru cevapladı ya da cevaplayamadı puanı kaçtı sonuçlar 800 de 200 kişi kazanacak
-
@Baelish anladım dostum o zaman kurum puanı da dikkate alınıyor
-
@Diego33 800 değil de daha da azaldı öyle demeyin atanan vs
-
@kemankeşş2 haklısın 650 ye kadar düşmüştür gelemeyen atanan vs inş sizinde olur kurtulursunuz bu süreçten
-
Siz olsanız işe alacağınız kişi başka bir kurumdan da sonuç bekliyorsa işe alır mısınız?
Sadece devlet için değil, özel için de soruyorum..
Yani adam işe alıcak size emek vericek bişeyler öğretmek için zaman harcayacak ama kişi başka kuruma geçecek.. Bende olumlu bir izlenim bırakmaz şahsen.. Tabi benim düşüncem, komisyon neye bakıyor onu zaten bilen yok. -
@Alles-Klar bu durum taşra kadrosu ve rotasyondan ayrıca vardiya sistemi gibi sistemlerden dolayı bu kurumda daha da çok hissediliyordur aynen katılıyorum
-
@Pinky diğer taşralara göre benim kanaatimce daha iyidir il göç
-
@gencbiraday hocam daha önce de söylediğim gibi il göç ve merkez göçe çalışıyorum ben sadece böyle olanlar da vardır ama şu an rotasyondan dolayı istedikleri şehirler olmak kaydıyla 800 kişiye tercih hakkı verseler en azından 600 700 kişi mhuy sgkyı tercih eder guy pek tercih edilmeyebilir tabi ki farazi konuşuyorum benim için de il göç en önde geliyor hem ben anlamam sgk filan
-
@Pinky şahsen SGK ve guy il göç deseler yine il göç derim en azından mesleki tatmin düzeyi guyla kıyaslanmaz bile rotasyon da olur her meslekte tayin oluyor neredeyse SGK da adın denetmende çok denetmen tarzında çalıştığı söylenemez
-
@gencbiraday aynen ben de il göç isterim diğerlerine göre her zaman ayrıca rotasyon daha iyi benim için zaten işim gezmek kamu mezunu olsam da size ilginç gelebilir kaymakamlık mı merkez göç mü deseler merkez göçü seçerim sadece göç idaresi istiyorum inşallah olur Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@gencbiraday işim gezmek derken işim yok iş anlamında değil sevdiğim şey işim gücüm yeni yerler görmek keşfetmek gezmek anlamında
-
@Pinky amin amin
-
Il goc bence de guydan daha iyidir ama sgk denetmenliginin ne yaptigini bilmedgm icin kiyaslayamam ama bu 3 unun maasi ozluk haklari vs ayni
-
Bugünde mi gol değil
-
@redcrossbjk bekliyoruz bakalım gol olursa akşam olur
-
@komyrd gönlümden geçen hep bugündü benim ama sanırım yine ofsayt olacak
-
@redcrossbjk haftaya diye tahmin etmiştim bence bugün yarın olmaz haftaya perşembe cuma beklentim