2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
herkesin hakkında hayırlısı olsun inşalllah
-
@komyrd eli kulağında derken kardeşim
-
@komyrd duyumun mu var kardeşim Eli kulakta kaç güne tekabül ediyor sana göre onu bilelim
-
@gencbiraday eli kulağında olduğunda Sgkda 5 ay geçmişti
-
Ya arkadaşlar birbinizi yaftamalayı bırakın 4.senem mülakatlardan elendim bir gram ses ettim mi burada şu böyle bu böyle diye ? Kimse kimseye laf söylemeye hakkı yok varsa şikayetin bırakırsın bu düzeni özel sektörde çalışırsın doğru mu? Bizde biliyoruz çok zor olduğunu atanmanın zaten herkes gergin iyice germeyin ortamı bence tek diyeceğim Allah herkesin emeğini hayatını görüyor o en iyisini hayırlısını verecektir bizler için hepimiz biriz bu yoldayız köstek değil destek olalım ...
-
@redcrossbjk aman Allah korusun sgk kadar bekleten kurum değil 3 yıldır istihdam uzmanlığı bekleyenler varmış burada olmaz o kadar değil mi
-
@bulbasaur hocam mantıken ilk 45 i alacak olsalar kartelayi genis tutup 4 katini çağırmazlar mülakata. Ayni mantik ilk 200 kisi kazanacak olsa 800 kisi çağırmazlardi. 800. Aday hic girmesin madem kazanamayacak. Neyse burdan su sonuc çıkıyor yazili puanlarinin önemi yok mulakatta ayri bi puanlama yapılıyor. Herkesin şans derecesi ayni yani
-
@Pinky istihdam uzman değil kardeşim o da sgk ile birlikte açıklandı. İş müfettiş yard açıklanmadı 3 yıldır
-
Ilk 50 haricinde ayni puanı alanlar 100 er 200 er gidiyor. Sonuncuyla orta sıradaki arkadaşların arasında 2 -3net oynuyor. Sınav cok kolaydı ve başarı belirleyici değildi. Benim puan 87 ydi benimle 160 kişi aynı puanı almış. Bu nedenle herkes aynı sanki arkadaşlar. Bu yarışta 200 kisi kazanacak 600 kişi kaybedecek maalesef. Bunu degistiremeyiz. Herkesin Allah gönlüne göre versin.
-
@redcrossbjk evet tam bilmiyordum hangisi olduğunu ama duymuştum sgk ile ilgili olduğunu
-
@redcrossbjk yalnız 3 yıl da abartı olmuş o süre zarfında bir çocuk doğar yürümeye anne baba demeye başlar hatta sgk bile der napmışlar ya
-
@sbfmezun sınav kolaydı veya zordu sonuçta bir sıralama yapıldı ve yazılı puanı da ortalamaya ekleniyor yanı ne kadar yüksek ise adayın puanı o kadar aday için bir nebze olsun müspet etki yaratacağını düşünüyorum. Puan yüksekliği bir kriter ancak tabi ki herşey değil
-
@kemankeşş2 yani demek istediğim aynı puanı alan cok fazla arkadaş var. Keşke biraz daha sınav belirleyici olsaydı da puanlar daha fazla etkili olsaydı. Ama şimdi bakıyorum herkes asagi yukari aynı. 150 kişi aynı puanı almış. Birbirlerinden farkları yok . Bu da mülakat puanlarının belirleyici olmasına yol açıyor daha fazla.
-
@sbfmezun evet Hocam tek değişiklik biraz ilk 50 ye kadar aynı puanı alan çok kişi yok arada ki fark da çok açık değil ama 50 den sonra çoğu kişinin puanı aynı bakalım bu alımda nasıl bir yol izleyecekler 45 ilk alım ile de karşılaştırmak mantıksız hayırlısı
-
Her mulakat sonrasi ayni muhabbetler arkadaslar hepimiz ayni durumdayiz sgk gibi olsa napacaktiniz acaba cok merak ediyorum.adam gayet acik soylemis bayram oncesi diye gokce oku dikkate almamiz gerekir.sgk da kimse boyle aciklama yapmamıştı.bu sureci en iyi sekilde bilenlerdensiniz baska seylere odaklanin zaten o gun geldiğinde aciklanacaktir.biraz daha sabir.ben daha mülakata girmeden once kisa surede aciklanacagini tahmin ediyordum cunku hizli calisan bir kurum.hala da ayni kanaatteyim.herkes icin hayirlisini dilerim.beklemekten baska caremiz yok malesef.
-
@kemankeşş2 aynen hocam. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Bu süreç cok yıpratıcı gerçekten
-
@scofieldmustafa Tabii ki ilk 45'in 45'i de alınsın demiyoruz ama oran çok düşük geldi. Hatta yarısının sıralaması 100'ün gerisinde. 200 kişilik alımda yazılı sınav puanına bir nebze de olsa bakılacağını düşünüyorum. Çünkü mülakatın 5 dk. sürdüğü bir ortamda 800. kişi hangi faktörle ilk 200'e girebilir?
-
@bulbasaur 45 lik gibi olmayan farklı bir strateji izleyeceklerdir gibi geliyor bana zaten sınav kolaydı onlarda biliyor puan yüksekliğini göz önünde tutarlar gibi geliyor
-
@kemankeşş2 hocam senin puan sağlam anlaşılan:)
-
@urfaspor63 ilk gün girdim hocam ama etkisi olmayacak sanırım