2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@extraordinary Vatandaşlık alma açısından sormuş hocam.
-
@Alles-Klar aa evet yanliş okumuşum tesekkur ederim
-
@extraordinary ikisininde tanımını yaptırdılar dolayısıyla taşınmaz mülkiyetine değindim elbette . Ama Tr vatandaşlığı in bildiğin kadarıyla ikiside ikamet yerinin mülki amirine başvuruyor geçici bir göçmen belgesi alıyor ve daha sonra işlemler tamamlanınca Tr vatandaşlığına alınıyor diye biliyordum uzatmadan hayır arasında fark yok demekle yetindim uzatımca konu konuyu açıyor diye kısa ifade ettim
-
@Alles-Klar anladım hocam teşekkürler
-
@ckmll kardeş o bilemediğim soruları şimdi sorsa ona kitap yazarım ama işte o an çok farklı bir an.. Bildiğin aklından uçup gidiyor..
-
@Alles-Klar öyle zaten çıkar çıkmaz hatırladım biliyorsun ama işte dilinin ucuna gelmiyor
-
Arkadaşlar sorulara verilen cevapların içeriğinden çok veriliş tarzı önemli çok takılmayın
-
@Marsiyal hocam konu konuyu açtı sorulara değindik. Esas merak ettiğim bilmediğin soruları öğren demelerinden ne anlamam gerektiğiydi, deneyimli olan ya da böyle denen arkadaşlarım var mı merak ettim açıkçası
-
@ckmll Dostum bence bu konuya fazla takılma. Komisyon 800 kişi ile mülakat yapıyor bu kadar ince düşüneceklerini zannetmiyorum. Aynısı 2018 yılında Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı mülakatında başıma geldi. Komisyon başkanı bilmiyorum dediğim bir soruya çıkınca öğren demişti. Yedeklere bile kalmamıştım.
-
@shocking benimde böyle 2 tane tanıdığım örnek var birisi olumlu birisi olumsuz oldu yani bu cümleden öyle bir çıkarım yapmak yersiz olur
-
@gencbiraday nice insanlar gördük hepimiz kapıdan ağlayarak hiçbir soruyu bilmeden çıkıp kazanan nice insanlar gördük gülerek hepsini bildim çok güzel geçti deyip yedeğe bile alınmayan.. Kıyas yapmak ve insanları üzmek doğru değil, haklısın kardeşim.
-
yehi bir güne yeni bir umutla merhaba
-
@shocking umarım kötü sonuçlanmaz
-
Perşembeleri açıklanıyormuş genelde o nedenle yarından umutluyum ama bugün bir sürpriz yapsalar ne güzel olur
-
@Pinky Ben yarın olan tahminimi bugün olarak revize ediyorum hocam. Sabah öyle bir his ile uyandım nedense
-
@guyvomen amin hocam inşallah
-
Arkadaşlar kurum genelde hangi saatlerde açıklıyor?
Yani öğleden önce mi sonra mı?
Bazı kurumlar mesai saati dışında da açıklayabiliyor, burda öyle bişey yaşanmış mıdır? -
@Alles-Klar akşamda açıklama imkanı var dığer sonuçta oyle olmustu sanırım...
-
@guyvomen keşke bugün açıklansa ama benim için perşembe cuma beklentim ama içimdeki histe diyor ki pazartesiye kalacak
-
@gencbiraday bayramdan sonraya kalmasın da yeter hocam