2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@redcrossbjk 8 dedik hocam kapanış için
-
@kemankeşş2 hocam istesen de yatamıyorsun. Saat 1 den once kalkmayan ben 7 dedin mi uyanıyorum :)) stresten dengemiz şaştı
-
@guyvomen sizin için yarım saat daha buradayız
-
@gencbiraday insallah hocam kazanirsak cifte bayram olacak
-
@sbui61 gerçekten tüm yorgunluğumuz gider ve bayram gibi bayram olur diğer ihtimali kimse düşünmek istemiyor zaten
-
Bu bayramda eşe dosta, akrabaya gururla cevap verebilmek nasip olur inşallah
-
İnanmıyorum çilemiz bitmez en az 3 4 ay daha var açıklanmasına daha mülakatlar biteli 19 gün oldu o kovidin Allah belasını versin ömrümüzü 7 bitirdi
-
Bu arada olumsuz yazıyor diye linç etmeyin lütfen ben böyle yazmaya başladığım tersi çıkıyor totem yapıyorum
-
@Pinky ahahahhaha çok hazirliksiz yakalandim toteme destegim sonsuz
-
@extraordinary valla bak bu mülakat tarihleri belli olacak mı olmayacak mı diye papatya falı sayarken artık başka başlıklara da sarmıştım tam orada da sitem ederken "bu tarihler belli olmaz vah tüh" derken 2 saat sonra belli olmuştu
-
Arkadaşlar , kardeşlerim , romalılar ... sanırım biraz daha sabırlı olmamız gerekecek. Daha once de dedim kurum içinde cok saglam bir irtibatım var. Sabırlı olun dedi. Bayramdan önce açıklanması en çok bizim işimize gelir dedi.
-
@jhonnybravo Hocam pekı hangi aşamada perşembe cuma açıklanma durumu var mı yoksa önümüzdeki haftaya mı kaldı
-
Face grubunda birisi arkadaşlar sonuçlar açıklandı mı diye soruyor Birbirine hakaret eden kimseler olmadığına göre henüz açıklanmadı yazacaktım sildim
-
Arkadaşlar ben önümüzdeki hafta açıklanmasını bekliyorum. Çünkü liste bakanlığa gitse bile 1 2 günde onaylanmaz bence..
-
@budin ya hocam aslinda bu konuda cok yorum yapmak istemiyorum ucunda linc yemek var. Ama bazi arkadaslarimi goruyorum cok stresliler onlari sakinlestirmek icin yazmak istedim. Benim anladigim kadariyla benim hissettigim enerjiye gore sanki aciklanmayacak gibi durum vardi. Ancak her an her sey olabilir sayin bakan istanbula hareket etmeden aciklayin talimati verebilir keske verse de bitse bu bekleyiş
-
@jhonnybravo hayda bayramdan sonraya mı kalacak yani bakanlığa gitmiş mi
-
@jhonnybravo bu hafta için mi açıklanmayacak gibi hissettiniz hocam biz haftaya bayram öncesine razıyız iyi akşamlar
-
@jhonnybravo bayramdan önce ihtimal yüksek mi
-
Arkadaşlar bayramdan önce açıklanacak...
-
@gencbiraday duyum mu?