2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Facebook'ta da birisi bayramdan once aciklanacak is bakana kaldi dedi
-
@Alles-Klar sonradan oyle bi durum olustu o da spor salonlari acilinca oldu hocam benlik bisey yok 2. Ya da 3. Kez konusma firsatim oldu. Biri de bu gun oldu iste zaten oyle gidip selam verip sohbet edebilcegin adamlar degiller
-
@jhonnybravo eyvallah kardeşim sağol
-
Kendini bilenleri, vicdanı rahat olan şeref sahibi arkadaşları tenzih ederim lakin burada durmadan zıpzıp yazan tiplerin torpillerine çok güvendiklerini düşünüyorum. Kasmayın bu kadar, gebe kaldığınız ağabeyleriniz sokar sizi kuruma. Pf.
-
Dostlar, kim ne derse desin. Çok sağlam tanıdıklarınız da olsa onlardan da duysanız hatta buraya genel müdür bile gelip yazsa hiçbir şeye bel bağlamayın. Umudunuzu diri tutun fakat daima temkinli olun. 6 yılda pekçok sonuç bekledim. Sitede açıklandı yazısı ile bu iş biter. Hayırlı geceler.
-
@alis beni sahsen tanisan bu cumleyi kuracagin insanin son insan ben olacagini bilirdin sevgili kardesim. Emin ol benim oyle tanidigim abeyim dayim yok. Ben gunduzleri salonda geceleri evde ders calisiyorum ogrenim kredimi odemek icin.
-
@jhonnybravo rekabet içinde aynı şeyleri yazıyordun sen sanırım dostum hatırladım seni orda da tanıdıgin vardı sanırım her yerde var yada bilemedim
-
@friedman-25 rekabette calisan arkadasim benle yasit. Cevre bakanliginda da tanidigim arkadasim var bddk de var sizin yok mu ayni siniftan ayni okuldan mezun olduguz sizden once ise giren arkadasiniz. Arayip da kanka ben sizin kurumun sinavini kazandim bana mulakatla ilgili tuyo ver diyebilceginiz biri. Bunun nesi garip.
-
@jhonnybravo sakin dostum sakin gece gece gerilme kötü bir şey demedik sordum sadece evet demen kafi
-
@friedman-25 ben sakin bi insanimdir hocam endise etmeyiniz
-
Arkadaşalar tahminleri duyumları bir tarafa bırakıp realiteye dönelim. Yedekte ilk10 yada 15 te filan olsanız ne düşünürsünüz?
-
Arkadaşlar kimse kimseye birşeyi ispat etmek zorunda değil şurda bu var burda bu var diyerek , hiç bişey söylemiyorum ben bayramdan önce açıklanacak diyorum Buda bu konuyla alakalı son yorumum Açıklandığında görüşmek üzere ️
-
@Alles-Klar dostum bence 40 a kadar rahat göç için
-
@Alles-Klar ilk 10-15'in bence şansı düşük değil. diğer kurumların sonuçlarına göre yedeklere sıra gelebilir.
-
@friedman-25 hocam 40 çok iddialı bence.. o kadar sıra gelmez bence
-
@jhonnybravo birkaç haftadır takip ediyorum dostum burayı , burada ki arkadaşlar sadece iyi haberlerin güvenilir olduğuna inanıyor malesef ,sen olumsuz beklentini yazdığın için bazı arkadaşlar hakaret etmemek için kendini zor tutuyor bazıları etti bile ama en iyisi iyilik yapmamak boşver, bu arada 06tc hocama teşekkür ediyorum bilgilendirmeleri için fakat 45 kişilik alımda 2 kere yanlış tüyo vermişti kendisi iyi niyetle bizi bilgikendirmeye çalılıyor ama her an beklenmeyen şeyler olabilir
-
@Alles-Klar en yakin arkadasim tmsf yi kazandi feragat namesini bugun verdi ilk 10 15 garanti bence yedekte
-
@jhonnybravo ilk 10 15 kazanmış gibi sevinebilir diyebiliriz o zaman..
Bu arada TMSF de de bir tanıdığın oldu hadi gözün aydın -
@Mrtsnr beni anlayan biri cikar mi diyordum sonunda cikti tesekkur ederim kardesim
-
@jhonnybravo tabi o arkadaşınız il göçün mülakatını kazanmış mı o da var tabi..