2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Alles-Klar valla hocam bemim ilk mulakatim bunlar sadece cevremde tanidigim insanlarin yorumlarindan yola cikarak 200 kisilik bi alimda ilk 10 15 yedege mutlaka sira gelir . Ayrica sosyal bir insan olmanin sorun teskil ettigi yer bir tek burasi var sanirim .
-
@Alles-Klar valla ben olsam kesin baslatirdim cocugu hem puani ust sirlarda hem de 2 mt cocuk koy geri gonderim merkezine parisi isgal eden viking gibi korku salar
-
İstanbul'a kaç kişi alınır bununla ilgili bi duyumu olan yok mu
-
@menizarar1 benim duyumum yok hocam ama şahsi düşüncem en çok kontenjan istanbul'a olur bence
-
bugün açıklanması umuduyla herkese günaydın...
-
@komyrd günaydın üstat
-
Allah'ım sen konuyu biliyosun amiin
-
Twit da etkinlik var gelin arkadaşlar
-
@kemankeşş2 # ne
-
@berkayyy Sn. @suleymansoylu ,
Sn. @ismailcatakli ,
Sn. @gokceok ,
Sn. @RamazanSecilmis ,
@TC_icisleri , @Gocidaresi , Twt da etkinlik yapıyoruz açıklanması için birkaç tane arada atarsanız iyi olur -
O kadar persembe muhabbeti döndü ki ben de bugün için çok umutlandim. Üstelik rüyamda gördüm açıklandığını. 5 te uyanıp strese girdim uyuyamadim bı de.Umarım o gün bugündür. Rüyada bile o listeye bakmak çok zordu,Allah yardımcımız olsun️
-
@newplanet en zoru da o olacak hocam zaten
-
Bugüne çok fazla umut bağladık. Kurumun genelde perşembe açıklama geleneği yüzüne hepimizin bilinç altına girmiş. Bugün açıklanacağı gün ola inşallah🤲
-
@redcrossbjk umut kırmak istemem fakat bugün YAŞ toplantısı var, yarın istanbulda namaz var. Sn Bakan eğer akşam inceleme fırsatı bulamayadıysa bugünde mi zor. Bunlar tabi listenin bakanlığa sunulmuş olması kaidesi ile
-
@redcrossbjk bu yazdığınızı da düşünerek kafamda bir yorum yaptım o zaman haftaya pzt-perş arasında bir gün (favorim çarş-perş) açıklanır bayram dönüşü ilk çarş ile sonraki hafta cuma arası 8-9 gün süreyle belge teslimi olur bayramdan önce açıklanacaksa eğer kurumun yapacağı en mantıklı hareket bu olur sanırım
-
@Pinky haftaya perşembe arafe o yüzden o gün biraz zor kardeşim geriye kalan 3 gün içinde olmalı
-
@redcrossbjk favorim çarş perş di salı çarş olur o zaman tabi diğer yandan bugün ya da yarın açıklanması en büyük temennimiz
-
@06TC üstat var mı bir gelişme güzel haberler bekliyoruz
-
@kemankeşş2 üstad 2 gündür buraya uğramadığına göre yoğunlar herhalde umarım bu yoğunluğun içinde sonuçları yetiştirmek gibi planları da vardır
-
@06TC senden bir haber yorum bekliyoruz hocam