2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@komyrd o zaman sayın bakana ve bakanlık kanadından yöneticilere twit mi atsak ufaktan
-
@Pinky kurum bakanlıktan haber beklıyor bugün bende goruştüm kuruma bır gun onceden bakanlık açıklayabilirsiniz dıye haber edyor sayın bakana hatırlatılsa çok beklemeden sonuçlar açıklanır tabi bugün yarın artık hergün açıklanabılır hazır olun umarım bugün açıklanır ve herkes yoluna bakar...
-
@komyrd Kiminle görüştünüz hocam?
-
@komyrd inşallah hocam kpss ek başvuru ya da merkezi kadroya başvuru yapmayı bekleyenler var insanların eli kolu bağlanıyor bu akşam sonuçlanır inşallah hazır sayın bakan da ankaradayken aradan çıksa güzel olur
-
Gecenki 45 kişilik alım 17.10 gibi sonuçlanmış. Umutla bekliyorum hala ️
-
@newplanet 19.30 gibi sonuçlandı hocam
-
@malthus_emmi oyle mi pardon o zaman hocam ️ yanlış bilgi vermiş arkadasim. Neyse 19.30 daha da iyi 🤪
-
Herkese selamünaleyküm kısaca bir açıklama yapmak istiyorum. Bende sizler gibi bu atanma heyecanını ilk kez yaşıyorum inşaallah Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip eder. Ben şahsen mutluyum şuanda atansamda atanmasamda çünkü 200 kişi atanacak ve bu 200 kişinin hayatı ister istemez değişecek ve bir nebze olsun hayallerini gerçekleştirmek için maddi açıdan rahatlıga kavuşacak. Belki size gerçekçi gelmeyebilir ama bu beni mutlu ediyor gerçekten, belki benden daha fazla ihtiyacı olan arkadaşlarım atanacak buna seviniyorum. Şimdiden atanacak olan arkadaşlarımıza hayatlarında başarılar dilerim ve son bir anektod atamaların kıymetini bilelim ve hakkını vermeye cabalayalim Allah'a emanet olun hayırlı günler :))
-
@Hopefully böyle kalbi temiz güzel insanlar atanacaktır eminimki Allah nasip etsin inşallah...keşke burda emek veren herkes atansa ...
-
@Hopefully Aleykümselam kardeşim güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
Bence herşeyden önemli olan hayırlısını istemek biz beşeriz hayır gördüklerimizde şer şer gördüğümüzde hayır olabilir iki sonucada hazırlıklı olmalıyız umudumuzu yitirmeyelim görelim mevlam neyler mevlam neylerse güzel eyler hayırlı günler dilerim. -
İl listesini düzenliyor derken ?
-
@Aslankayserili atama yapılacak iller ve o illere kaçar kişi.. muhtemelen bunu demek istedi Üstad
-
@Aslankayserili ben de anlamiyorum. Liste düzenlemek ne demek? Yani hazır olan bir listede ne düzenlemesi yapılıyor acaba. Deneyimli olanlar varsa bunun aciklamasini yaparlarsa çok iyi olur cidden
-
@newplanet, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
@Aslankayserili ben de anlamiyorum. Liste düzenlemek ne demek? Yani hazır olan bir listede ne düzenlemesi yapılıyor acaba. Deneyimli olanlar varsa bunun aciklamasini yaparlarsa çok iyi olur cidden
@06TC üstat il listesi düzenlendi dediğiniz atama yapılacak iller mi yoksa İl Göç ile merkez göçün listesini ayırmak için mi İl diye yazdınız
-
Bakanlık onayı verirse akşam saatlerindede açıklanabilir diye bekleyebiliriz galiba 5-6 civarı
-
@gencbiraday şu an tam 5 ile 6 arası kardeşim hatta 6dk da geçmiş
-
Üstadın açıklamasına göre bakanlık olur verdikten 1 gün sonra kurum açıklıyormuş bugün bakanlığa gönderildiyse ve bugün olur verilmek kaydıyla en erken yarın açıklanır mı anlamı çıkıyor yoksa sürece çok mu ayrıntı baktım
-
Hafyaya kalıcak gibi geliyor
-
''Nasıl olsa birileri bir şeyler yapar, ben köşeme çekilip bekleyeyim''cileri ve ''arkadaşlar acele etmeyin nasılsa açıklanır''cıları ikna edip elimizdeki kıt imkanlardan en etkilisi sosyal medya etkinliğini yapıp ilgilileri sıkıştırmazsak bayram sonuna da kalır bu gidişle. Neticede ''açıklayın'' talimatına kalmış gibi duruyor iş. Dikkat çekebilmek için birkaç Ulubatlı Hasan'ın twiteerdaki çabaları yetersiz kalıyor.
-
@kemankeşş2 dün birisi Sn Genel Müdürün izne çıktığını yazmıştı ama az önce göç idaresi twit atmış 2 ilin Valisi hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş. Bugün de dediğin gibi açıklanmayacak sanırım. Benim açıkçası bayram öncesi açıklanma umudum da kalmadı kardeşim. Bu sgk işine dönecek sanki. Bakanlık özel kalemini arayıp ne zaman açıklanacak diye sorardık, ay sonu deyip bizi oyalamıştı. Onun üzerine 4 ay geçmişti