2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arayan oldu mu arkadaşlar
-
Göç instagram hesabındam açıklamalar yapmış yine bizle alakalı bir şeye değünmemiş
-
Arkadaşlar resmî açıklama beklemeye bile gerek yok şuan hayati derecede önemli işler bile durduruldu duruşmalar bile görülmeyecek olayın ciddiyetiyle bizim mülakatın ciddiyeti kıyaslanamaz ki mesele insan sağlığı , bu yüzden ben önümüzdeki 3 hafta bir açıklama beklemiyorum tarih anlamında , virüsün seyrine göre olağan duruma dönülürse süreç işler ama olmazsa ertelemeye devam edecekler bekleyelim biz.. ki şuan İnanın insanların sağlığını düşünmekten mülakat aklıma bile gelmiyor , kalın sağlıcakla
-
@gencbiraday bende kaç gündür suradaki sohbeti hayretle izliyorum bırakın geç olsun arkadaslar kendi sağlığınıza ve ailenizin sağlığına dikkat edin gelecek için çaba göstermek için asgari fiziksel ve psikolojik sağlık şartlarını taşımamiz gerekiyor.
-
@Willsmithh ben de hayret ediyorum mülakatın yapılmasını ısrarla isteyenlere ki olağanüstü zamanlar yasıyoruz katılıyorum yazdıklarına
-
Bu durum 3gunde 5gunde geçecek bir durum değil ama hocam malesef. Mulakatlar bekletiliyor ancak KYK geri ödemesi beklemiyor yada ne bileyim askerlik tekrar tecil edilmiyor hayat devam ediyor gereken önlemler altında hayatın devam etmesi gerekiyor.ben biran önce açıklanması taraftarıyım
-
@nairu çarşamba günü Cumhurbaşkanı açıklama yapacak. Vergiler, kiralar, sgk ödemeleri ertelenecek muhtemelen. Kyk ödemeleri de ertelenir merak etmeyin. Sokağa çıkma yasağı ilan edilmemesinin nedeni de hayat akışını bir şekilde devam ettirmeye çalışmak. Devlet gerekli adımları atar merak etmeyin. Mülakatlar geç yapılsa da telafi için çift komisyon yapılıp mülakat daha hızlı neticelendirilir ve sonuçlar daha hızlı açıklanır. Düşüneceğiniz son şey mülakat olmalı şu aşamada.
-
@nairu 2 haftalık süreçte vaka sayıları artacaktır. Ancak bumun salgın haline gelmesi yani vakaların temasta bulunduğu kişilerin tespit edilememesi durumu olmazsa şayet 2 3 haftalık periyot sonrasında hayat normale döner. Hedef bu 2 haftalık sürede vakaların ve vakayla temas edenlerin tespit edilip izole edilmesi. Zaten bir anda bitecek bir şey değil. Kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
-
Benim yetkililerin gerekeni yaptığından yapacağından bir şüphem yok hocam zaten herhangi bir endisemde yok ki mülakatların bu sebeple bekletileceginide düşünmüyorum dediğiniz gibi zaten hayatın akışı bozulmamaya çalışılıyor ki olması gerekende budur. Mülakat için acele eden arkadaslarin neden acele ettiğini söylemek istedim..herkesin hali vakti yerinde değil bu ise en kısa zamanda ihtiyacı olan insanlar var herhangi bir geliri olmayan insanlar. Bu insanlar zaten 2senedir bir nevi karantinada yaşıyor evde. Bunun pskolojisini kaldırmak kolay degil.insallah bir an önce normale dönülür zaten yavaş işleyen süreçler bide bu sebeple tikanmaz
-
@Mambaa devlet gerekeni yapiyor salgın konusunda yapacaktirda ama size 6 ay 2yil mülakat sonuçlarını açıklamayanda aynı devlet hocam..bu sebeple malesef mulakatlar en son düşüneceğim şey değil benim.surekli kaygısını guttugum bir şey..bu arada ben 45 kişilik mulakattan sonuç bekliyorum.en azından 60gun olmuş bı sonuç açıklaması bu kadar zor olmasa gerek. Şimdi işini iyi yapmayan herkes bu durumun arkasına siginacak. Güzel ülkemde herzaman olan şeyler
-
Buradaki herkes insan sağlığını düşünüyor. Ancak şu durumda bile insanların ilan,sınav,mülakat vs düşünmesini gerektirecek bir sistemin içindeysek burada asıl tepki sisteme olmalı. Kimse şu an ki durumdan memnun değil, sosyal mecralarda insanların psikolojisini bozacak derecede paylaşımlar yapılıyor. Burada insanlar mülakatları konuşurken en azından geleceklerine umutla bakabilmek istiyor. Burada mülakatlar ve gelecek konuşulmadığı takdirde bu salgın sona ermeyecek. Dışarıda bir çok kişi bu salgında umarsızca hayatlarına devam ederken bari mülakat,ilan vs bekleyenler biraz burada nefes alabilsin, tartışsın, konuşsun, kafalarını dağıtsın...
-
Sanırım ben işsizliği çok dorukta yaşıyorum iki senedir işsiz olan insanlar genel sağlık sigortasıni ödeyemiyor ki hastalanıyor hastaneye gidemiyor zaten o adamın sağlık kaygısı herzaman var ..
-
@nairu Ben bu işsizliği 6 yıldır yaşıyorum kardeşim.. Beni bekleyen bir insan var ve bakmam gereken akciğer hastası bir annem bunun yanında kyk ödemeleri şu bu da cabası. Şu an aklımda mülakat var mı evet var ama insan sağlığı da önemli bu yüzden kurumdan en azından şu aşamada bir açıklama bende beklemiyorum. Avrupa ülkelerinden de gelişlerden sonra 3 hafta içinde ne olacağına inanıyorum sürecin nasıl gideceği yönünde. MÜlakat konusunda daha çok endişe eden insanlar bizler gibi yaşlar sınıra gelip artık erteleyemeyecek mazeretleri olan insanlar genelde ama yine de sabredip ülkemiz için en iyisini dilemekten ve virüsün yayılmasını engellemekten başka elimizden bir şey gelmiyor..
-
@redcrossbjk Allah şifa versin hocam annenize sizede kolaylıklar ver sabırlar versin inşallah.oyle elimizden bsey gelmiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@redcrossbjk inanın hepimiz aynı durumdayız
-
Bizde de ne kader
-
Varmış sağlığımızı da işimizi de sıkıntıya soktu
-
İstihdam durmayacak deniyor 20000 öğretmen ataması da yapılmış İnşallah bizim süreç çok ertelenmeyecek diğer yandan İnşallah tüm dünyada şu salgın bir an önce sona erer
-
@Manchester bu haberden sonra ben de biraz beklemeye başladım ama 20 bin atama topluma moral veriyor. Bizim atamalar anca kendimize... O yüzden sabretmekte fayda var.
-
@Manchester yani birkaç haftaya belli olur mu dersiniz