2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş hala gidişata bağlı diye düşünüyorum hocam. İnşallah daha ilerlemez, önüne geçeriz.
-
@Godot37 Mayıs’ı bulmaz inş Mart’ta bitti sayılır
-
@kemankeşş bence konuşulan 3 hafta gereksiz yere dışarı çıkmayın ve karantina süreleri bitince mülakat tarihleri duyrulur 3 hafta duyurudan sonra geçer Nisan sonu mayıs başı olur diye tahmin ediyorum tabi 3 haftalık süreçten sonra salgın bilançosu belli olur durum normalse mayıs başı gibi olur ki ben inanıyorum atlatacağız inşallah normale dönmezse kestiremiyorum ne zaman olur ama yine de umarım bu aralar bir duyuru yayınlarlar süreç salgından dolayı nasıl işleyecek diye
-
@Manchester kız arkadaşım komiser yardımcısı. Onlara gelen kurum içi yazıda mayis sonuna tüm faaliyetlerin organizasyonların durdurulduğu yazıyormuş. Yani şu törenler vs. Sn Cumhurbaşkanı dün açıkladığı tarihlere bakarsak nisan mayıs haziran dedi paketi açıklarken sürekli. Sağlık bakani Fahrettin Bey 2 3 ay diyor sürekli.. ben bu yüzden mayısa kadar hiçbir şey bekleyemiyorum
-
@redcrossbjk işte özellikle şu önümüzdeki 3 4 hafta belirleyici olacak üniversite sınavları da ertelenebilirmiş ama şu an ertelenmiyor çünkü gidişat bekleniyor bu durum da gidişatın ne olacağı 3 4 haftayı bulur alınan önlemlere göre de iyiye gidecek inşallah diye düşünüyorum ve mayısta da mülakatlar olur gibime geliyor
-
2020 yılı içerisinde sağlık bakanlığına alınacak işçilerde sınav ve mülakat uygulanmayacak, Bugün çıkan CB kararı ile. Bu iş çok uzarsa böyle bir önlem gelebilir mi acaba..
-
Sanmam pek adil bir karar olmaz da bence uygun sartlar saglanınca cagırırlar. Önce halk sağlığı tabi daha önemli bir mesele var gündemde bekleyeceğiz bence bir süre
-
@redcrossbjk işçi ile bu bir mi zaten mülakat yapmaları oturup kalkmasını biliyor mu diksiyonu giyinişi vs de var yüzde 50 de bilgi birikimi genel kültür vs işçi alımlarında mülakatı esnetmeleri olabilir burada öyle bir durum olmaz bence
-
MEB nisanda yapacağı sınavı temmuza ertelemiş. Bizim mülakatıda yaza ertelemezler umarım.
-
Beyler ne olacak böyle arayan soran var mı
-
Güvenlik soruşturmaları hukuki olarak devam ediyor mu dostlar?
-
Kuruduk bir açıklama yapsalardi keşke
-
İlgöç adamsan yüzümüzü güldürürsün. Bizi malum bakanlığa muhtaç etme.
-
Bakanlık dernekler denetçisi ilanına çıkmış mülakat mayıs göstermiş bizim mülakatta bu zamanlarda olabilir
-
Bakanlık ve kurum süreci daha fazla bekletmez umarım. Bizim mülakatı da Mayıs'a koyarlar herhalde.
-
Dün polisler gelmiş guvenlik soruşturması için. Komşulara falan sormuşlar işteydim. Galiba süreç başladı bir şekilde dostlarım.
-
@Yakup-cemil kasımdaki sınavın mülakatı için mi anlamadım?
-
@scofieldmustafa 200lük alım için dostum.
-
@Yakup-cemil hocam daha mulakat yapilmadi neden gvs yapilsin boştan yere 800 kisiye bence bi yanlışlık var
-
@scofieldmustafa 2 gündür kafamı karıştırdı bu mevzu. Belki mülakatları hemen neticelendirmek için yapiliyordur. Bilemiyorum