2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Alles-Klar Ahahah güzel atraksyon
-
Arkadaşlar Gökçe Bey bayramdan önce gibi bir ifade kullandı ama kesin bir ifade kullanmadı yanılmıyorsam.. O yüzden kendimizi bayramdan sonraya hazırlayalım, öncesi tabi ki iyi olur ama dediğim gibi kesin bayramdan önce diye bişey kullanmadı.. ama eğer bugünkü bilgi doğru ise, yani il listesi vs tamamlanmış iş bakanlıktaysa bakanlık en kısa zamanda onaylar. Bakanlıkta günlük gelen yüzlerce evrak vardır. Hepsini 2 hafta bekletse vay haline..
-
@Alles-Klar Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu:
“Üşümüyor musun?”Muhafız:
“Ben alışkınım kralım” dedi.Kral:
“Olsun, sana sıcak tutacak bir elbise getirmelerini emredeceğim” dedi ve gitti.
Ancak bir süre sonra o emri verdiğini unuttu…
Ertesi gün duvarın dibinde muhafızın soğuktan donmuş cesedini gördüler ama muhafız duvara bir şeyler karalamıştı.Duvarda şunlar yazıyordu:
“Kralım, soğuğa alışkındım fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”
-
@sorucozucu Durumumuzu çok iyi özetlemişsiniz hocam, kaleminize sağlık
-
@sorucozucu Mükemmel bir hikaye olmuş hocam içime işledi gerçekten.
-
Hatırlarsanız geçen hafta cuma gününde ha açıklandı ha açıklanacak diye sabırsızlanıyorduk..
Üzerinden 1 hafta geçmiş bile..
Aslında zaman geçmiyor gibi gelse de çok hızlı geçiyor..
Herkese Hayırlı Cumalar. -
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillahi Rabbil Alemin..
Hayırlı Cumalar..
Sonuçları öğrendiğimiz gün olur inşAllah bugün.. Hayallerimize kavuştuğumuz gün.
Bugün forumu besmele ile açalım dedim -
hayırlı sabahlar olsun herkese hayırlı cumalar inşalllah bugün açıklanır ve noktayı koyarız...
-
Hayırlı sabahlar hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah ..
-
@gencbiraday amin.cok güzel bir gün.böyle anlamli bir günde de sonuçların açıklanması ne güzel olurdu ️
-
Rabbim bu mübarek günde yüzümüzü güldürsün inşallah . Lütfen açıklansın bugün artık
-
AN ITIBARIYLE GIGM'E SOYLEMEK ISTEDIGIMIZ
-
@sbui61 bizim olaya yılmaz hocayıda dahil etmek lazımmmm
-
@sbui61 çok iyi olmuş kardeşim
-
@gencbiraday hocam hep stres hep stres nereye kadar arada gulmemiz lazim yoksa dakikalar gecmiyor
-
Ben de şuna inanıyorum ya da inanmak istiyorum en azından bugün akşam 20.00 e kadar dün sayın bakan makamına geçti göç idaresi ile ilgili gerekli prosedürleri uyguladı ve yarın açıklansın talimatını verdi ve İstanbula gitti ya da bugün gidiyor
-
@Pinky bugün hepimiz beklenti içindeyiz inşallah açıklanır ben kendi adıma umutluyum...
-
@Pinky vallahi son haddimize geldik artık açıklansın
-
@Pinky Yarın Ayasofya Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra açıklayın talimatını vermiştir inşallah ️
-
@06TC üstat yeni bir gelişme varsa bizimle paylaşırsan çok seviniriz