2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Sayın bakanımız gitmiş midir haberler de göremedim ama inşallah cuma gününü bekliyorlardır
-
@kemankeşş2 hocam kesin gitmiştir hem açılışa hem cuma vaktine 1 saat civarı kaldı önemli olan dün bugünden için açıklayın talimatını verdi mi vermedi mi inşallah vermiştir
-
hayırlı cumalar herkese
-
@Pinky bencede dün talimat vermesi çok önemli çünkü dün gece veya bu sabah erkenden gitmiştir istanbula
-
@Pinky aynen hocam gitmişler
-
Çok emek verdik kimisinin ilk sınavı kimisinin 6. Senesi ve bu sınavı bekliyor ve kazanacak 200 kişi elenecek 600 kişi olacak allahım gerçekten en çok ihtiyacı olan sabrını emeğini vermiş Daha fazla haketmiş kİşilere nasip etsin şahsen daha önce elendim mülakatlardan hep hayırlısı dedim yine derim allahım sen bu mübarek gün yüzümüzü güldür amin
-
mesai bitimi sizce açıklanır mı ben bekliyorum açıkçası zaten haftaya perşembe öğleye kadar geldi geldi yoksa bı daha takip etmem...
-
@komyrd benim de umutlu bekleyiş mesaiyim an itibarıyla başladı akşam 8 e kadar umutla beklerim olmazsa pazartesi perşembe arası son kez umudum pik yapmış şekilde bekleyecem eğer bayramdan önce açıklanmazsa takip etmeyi bırakırım çünkü bunca bayram öncesi açıklanacak söylentisinden sonra hiçbir şeye de inanmam kendimi aylar sonra açıklanacak mış gibi motive edip diğer sınavlara odaklanırım sanırım
-
@Pinky kesinlikle katılıyorum son durak perşembe artıkk ama bügün mesai bitimine bakmak lazım
-
Ulan şu duyurular kısmındaki Uluslararası koruma başvuru sahipleri... diye başlayan duyuruyu değiştirin bari yemin ederim onu göre göre psikolojim bozuldu :))
-
-
@Alles-Klar hocam keşke şu şekilde değişse : 24 temmuz uzman yardımcılığı sözlü sınav sonuçları açıklanmıştır
-
@Alles-Klar rüyamda değişiyordu hocam bakalım bugün değişecek mi
-
@06TC bizlere bu mübarek gün bir haberin yok mu hocam
-
@Pinky o da olacak..
Önemli olan o listede olabilmek, yoksa hergün tekrar tekrar açıklansa da boş..
Kim ben emek vermeden bu mülakat noktasına geldim diyebilir ki? Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. -
@Alles-Klar amin hocam
-
@gencbiraday o da bişey mi ben rüyamda komisyon başkanı olmuştum:)
-
@gencbiraday Bugün mü gördünüz rüyayı hocam
-
@redcrossbjk evet hocam bugün gördüm ️
-
@gencbiraday Hayrolsun inşAllah kardeşim