2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Site bende de açılmıyor ama arkadaşımın telefonundan girince açıldı duyurularda bişey yok maalesef
-
Evinde ve mobil hattında Türk Telekom kullananlar giremiyorum sanırım.
-
Ben de hala girilmiyor ama açilan arkadaslar var okudugum kadariyla.Bugune kadar boyle bisey olmamisti o yuzden de bi hareketlilik olmasi sevindirdi cidden. Hakkimizda hayirlisi olsun
-
@bulbasaur yok hocam internetle alakalı değil aynı internet ile telefondan girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum.
-
Bu nasıl bir iş. Kiminde açılıyor kiminde açılmıyor. Bunun nedeni hakkında yorum yapacak biri var mı ? Hadi herkeste açılmasa bi anlamı olur da birinde acılıp birinde açılmaması cok sacma
-
neden siteye girilememesi ile sonuçların açıklanmasını bağdaştırdınız ben onu anlamadım
-
Ben siteye girebildim. en son 25 haziran'da yapılan duyuru var, yani bizim sonuçlar açıklanmamış.
-
@jhonnybravo sen bi arasana birlikte spor yaptığın kişiyi
-
@gencbiraday bu sizin aldığınız duyum mu hocam
-
@aryastark yanlış hatırlamıyorsam yazılı sınavı kazananlar açıklancağı zaman da benzer birşey olmuştu ya da başka bi sınavdı net hatırlamıyorum
-
Brn sınava girmedim arkadaşlar ancak aybu sitesine bakın sonuçlar orda sanırım
-
Bende açılmıyor ancak orda sınav sonucu linki var
-
@zamane aksam da gelirken kola ve cips de alsın mı
-
@gencbiraday hocam kimden duydunuz açıklanıyor duyumunu? bugün aldığınız bir duyum mu
-
@jhonnybravo yulaf alsın dostum spordan çıktık
-
@calicartel aybu ile bizim bir bağımız yok hocam o sadece yazılı sınav sonucu idi
-
@zamane söyleyim de sana bi tane de proteinli süt alsin
-
Şimdi bu durumun sonuçlarla alakası var mı yok mu giremiyorum kaç saattir
-
@redcrossbjk yazılı sınav sonucu için ayri link var hocam sınav sonucu diye ayrı bir link daha açılmış aybuda yayınlıyor sonuçları umutlandirmak istemem kimseyi ama sanki birazdan açıklanacak.hepinizin hakkında hayırlısı olsun
-
@likiditetuzagı hocam bilmiyoruz beklentimiz bu yönde olduğu için buna yorduk umarım da öyledir