2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@denver en son tweet bayramla alakalıydı sanırım
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun ne desek boş gerçekten bakalım bakım onarım mi cikacak ugrastigimiz işlere bakın ya hayırlısı ne diyim
-
@Hayırlısıı kurum değil hocam goc.gov diye aratıp son atılan tweetlere baktım bir şahıs bu şekilde bir bilgi vermiş ne kadar doğrudur bilmiyorum.
-
@denver Ahmod Hassan diye birisinin twitini söyledin sanırım kardeşim de onunla alakası yok. Sadece en garip olanı bazı kimselerde girerken bazı kimselerde hala hata vermesidir. Bekleyip göreceğiz artıkın
-
45 kişilik alım saat kaç gibi açıklanmıştı bir bilgisi olan var mı?
-
@redcrossbjk 19.30 civarıydı sanırım iftar vakti
-
@kadroluissiz O dönemde böyle girilmeme gibi bir şey olmuş muydu hocam hatırlıyor musunuz?
-
@redcrossbjk umarım alakası yoktur hocam ya ben de bir hevesle bekliyorum hâlâ
-
@redcrossbjk olmadı diye hatırlıyorum ama şu var iftar vakti olduğu için millet pek girmemişte olabilir
-
@kadroluissiz o zaman saat 8'e kadar bekleyelim hocam. İnşAllah açıklanır
-
Arkadaşlar 8 sayfa bende açıldı bende açılmadı muhabbeti yapmışsınız görünce heralde açıklandı diye düşündüm
-
Sitede bir çalışma var fakat bizle mi alakalı bilemiyorum kendine gelir birazdan
-
@komyrd Hem normal PC'den hem kendi telefonumdan hem annemin telefonundan bakıyorum hala açılan bir şey yok
-
@redcrossbjk Benim telefonda mobil veriden hala giriliyor. Bir değişiklik yok.
-
@redcrossbjk ben de giremiyorum açılmıyor .
-
Bende dediğinizden itibaren siteye giriş hiç sorun olmadı bu saatten sonra açıklanmaz herhalde?
-
@redcrossbjk kurum bize siz artık bakmayın diyor olabilir zira benim de açılmıyor hala
-
@extraordinary En güzel cevap bu oldu sanırım
-
Girdi arkadaşlar hiç bişey yok
-
Herkesinki girer artık