2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Giriş yapıyor bende de.. Değişen hiçbir şey yok
-
Wp grubunda bir kaç arkadaş 06 Tc adlı kişiyi hiç önemsemeyin diyordu. Yalan yanlış bilgiler verir sonrada ortadan kaybolur demişlerdi. Adamlar haklıymış.
-
@Sivass haklılık payları var gibi gözüküyor ..
-
Genel Müdür Yardımcısının bile yanıldığı bir ortamda kimseyi duyumun tutmadı diye suçlayamam. Umarım tez vakitte açıklanır. Sağlıcakla kalın.
-
@shocking tabiki suçlamıyoruz oda eminim iyi niyetlerle yazdı bizlere.. sadece bir daha girmemesi üzerine yaptım o yorumu umarım Cuma’ya kadar sonuçlar açıklanır
-
@gencbiraday hocam liste şimdi bakanlık da mı
-
@Sivass walla burda da defalarca söyledik dünyanın lafını yedik
-
@zamane evet
-
Benim gibi il göç beklemekten ders yüzü açmayan dostlar var mı aramızda favlayında yalnızlığımı dindireyim
-
@gencbiraday yaptığımın yanlış olduğunu bilsem de olmuyor cidden çalışamıyorum.
-
Bir mv göç idaresinin adını bile geçirmeden bişey paylaşmış göç idaresi de alıntılayıp cevap vermiş. Biz yüzlerce tweet attık anlamıyorum birimize cevap vermek bu kadar mı zor...
-
Off ya şimdi de gvsler devam ediyor yazmışsınız oooo hani o 4 aylık sürede yapılmıştı hazırlıklar fln o zaman 2 3 ay sürer daha açıklanması işimiz var be sonra da kovid salgını hortlaması girecek araya bahaneler bahaneler
-
@Pinky2 lütfen yapma artık ya
-
@Marsiyal ne yapmışım taktınız bana siz burada onlarca olumlu olumsuz istediğinizi yazın ben yazınca ne oluyor dön geçmiş sayfalara oku ne yazmışlar ben kötü bir şey mi yazdım şimdi burada açıklanmamasını hakkında sitem ettim dikkat ettiysen artık ara sıra gireyorum bu mecraya ona da mı karışacaksınız
-
@Marsiyal mesela bir üstteki arya arkadaş da sitem etmiş twittera bakmıyorlar diye daha bir sürü öyle yazdığınız yazılar var çok yazıyorum diye susturdunuz şimdi de ara sıra gelip okuyorum ve bazen yazıyorum susturmaya çalışıyorsunuz inşallah hak ettiğinizi bulursunuz
-
06TC dene arkadaş ile geçen alimin başlığında biraz tartıştık niyeti iyi kötü bilmem ama sizin bildiğinizi allayip pullayip size satıyor ümit dagitiyor dikkat etin gökçe ok açıklama yaptı duyumlar ortaya çıktı herkes duyduğunu satıyor .Geçen alımda da farkettik kurum ser veriyor sır vermiyor duyumlara o yüzden pek kulak asmayın direk bakanlık bakmadığı için gitme gelme durumu devamlı belirsizlestiriyor.Perşembe harici neredeyse hiç aciklamamiş kurum teamül haline gelmiş en iysi sadece persembeleri girip bakmak en azından haftada 1 gün heba olur.
-
-
@Pinky2 yaa biraz yorum oku birini yolluyoz biri geliyo şimdi. Sayıyla mı verdiler. Bura senin Twitter uygulaman değil. Onlarca kişi var. Çocuk gibisin yorumlarının hepsi aynı savunma mekanizması .. şunu mı yaptım yok ben kendimi savundum. 2 3 niye sürsün. Sen nerden biliyorsun o kadar süreceğini. Umut satma , insanların da ümidini kırma yeter. Şimdi bir ton da bana yazıcan malum ama neyse...
-
@Aslankayserili bak ben umut kırmak ya da umut satmaya çalışmıyorum olumlu ya da olumsuz bir sonuçla hepinizden çok açıklanmasını istiyorum zaten hepinizden daha çok istediğim için çok yazıyordum burada elimden bir şey gelmediği için rahatsız oldunuz az yazıyorum artık önceden de bir sürü yorumlarım vardı bazen umut dolu oluyorum bazen umutsuz oluyordum çoğu iyi dileklerim vicdanın varsa okur bakarsın hak verirsin sonra bir tartışma ortamı oldu o zamandır pek yazmıyorum dünde baya yazılmış çizilmiş 7 8 sayfa okudum ve gvs devam ediyor dikkatimi çekti ve EĞER DE GVS HALA SÜRÜYORSA GÖÇ UZMAN YARD AÇIKLANMA SÜRESİ NORMALDE BİLİYORSUN 2 3 AY SÜRÜYOR DİKKAT ETTİYSEN GVS DEVAM EDİYORMUŞ AÇIKLAMASINA YÖNELİK SÖYLEDİM İYİ NİYETLE AÇIKLANMASI YÖNÜNDE SİTEM ETTİM SENDEN DAHA ÇOK İSTİYORUM AÇIKLANMASINI AMA BENİM BURADA OLUMLU YA DA OLUMSUZ YAZIYORUM DİYE AÇIKLANMASI KONUSUNDA BİR İFADE ETMİYOR EĞER ÖYLEYSE SÖYLE GVS DEVAM EDİYORMUŞ DİYEN ÇOCUĞA DA ÖYLE DEME DE GVS DEVAM ETMESİN DE AÇIKLANSIN DE SENİN DUYMAK İSTEDİKLERİNİ YAZINCA OLACAK MI BUNU BİR ANLA BEN ARA SIRA YAZIYORUM ARTIK ONA DA LAF ETMEMENİZ LAZIM ARTIK BEN ONU DEDİM BEN TARTIŞMA KAPISI AÇMAK İSTEMİYORUM ARA SIRA GİRİP YORUM YAPMAMA KARIŞMAYIN ARTIK
-
@Pinky2 ok