2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
-
Acaba kurumdan birileri burayi okuyup "ulan yazik cocuklara aciklayalim bir an once " diyor mudur yoksa " biraz daha sabretsin haylazlar " diyip gülüyor mudur
-
Arkadaşlar yine saat: 15.00
Tag: "GöçveİlGöç MülakatSonuçları"
Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen. Facebook kullanan arkadaşlar duyurusu yaparsa güzel olur. -
@redcrossbjk etkinliğe devam
-
Tartışmayın arkadaşlar. Liste halen hazır değil. Gvs lerin devam etme sebebi de bu sanırım. "Ağustos ayı içinde muhtemelen" cevabından "muhtemelen" kelimesini silmemiz lazım. Yani en geç bu ayın son haftası sonuçların açıklanması lazım. O da en geç. Çünkü elenenlerimiz 1 hafta sonra kpss'ye girecek o moral bozukluğuyla çok zor olsa gerek.. Bu yüzden kpssden olabildiğince önce açıklanması lazım ki herkes kendini toplayıp sınava girsin. Bu yüzden yine bugün saat 15.00da aynı tag ile Twitterdayız.
-
@aryastark hocam yanlış anlamayında bu bilgilere nerden ulaşıyorsunuz
-
@kaplan40 hocam bilgi sahibi olanların buralarda ne işi var, herkes umut taciri
-
@hagayret hocam bende okudumda biraz şaşırdım işin açığı emniyette başkomiser rütbesine kadar arkadaşlarım var sormuştum adres tespiti ve adli sicili temiz kağıdı demişti bununda çok sıkıntılı Kişiler haricinde 1 haftada tamamlanıp yollandığını biliyorum şaşırdım görünce
-
@aryastark yav arkadaş genel müdür yrd bile yanılıyor kim senin kefilin Allah aşkına
-
Her zamanki tipik 'olumlu duyum getirene inanma' iç güdüsü. İstediğiniz duyuma inanabilirsiniz. Ben duyduğumu aynen aktarıyorum daha önce de sizin gibi üslup bilmeyenlere yönelik değil foruma girip duyum arayanlara yönelik yazdığımı söyledim. Düşünceye bak "bilgisi olanın burada işi ne"ymiş. O zaman bilgisi olmayanların içinde sizin işiniz ne? İyi veya kötü bir şekilde duyum alan sorup soruşturan gelip yazıyor.
-
Siz onu bırakın da dün akşam neden bir süre siteye giriş yapamadık onu söyleyin
-
@redcrossbjk belki diyorum acabaaaa belli bi tarih ve saatte aciklanmasi icin sisteme yükleme mi yaptılar. Olabilir mi böyle bir şey?:)
-
@extraordinary Aynı düşünce bende de var ama madem yükleme yapıldı neden bekletiliyor buna cevap yok işte
-
@redcrossbjk benim umutlarim da tam bu noktaya kadar. Tamamen varsayimsal konuşmak gerekirse belki persembe geleneği içindir öyle yazmisti bi arkadas üstte. Veya cuma gunu mesai saati yapip telefonlara cikmamak icin?
-
Yarın sonuçlar açıklanmazsa arya arkadaşımız haklıdır. Ama yarın bu iş inşallah bitecek diyorum ben. Gökçe beyi ben yayında dinledim kapanış konuşmasında aynen şöyle dedi: " mülakat sonuçları tamam bayramdan önce inşallah açıklayacağız" dedi.
Bayramdan önce yetişmediyse ufak pürüzler kalmıştır diyorum ve yarını bekliyorum.
Yarın da açıklanmazsa Gökçe beyin bu sürece dair çok bilgisi yok demektir. -
Biri: arkadaşlar listeler hazır. Herşey tamam. Bakanlığa gitti. 1-2 güne açıklanır. Hayırlı olsun.
Forum üyesi: hocam allah razı olsun başka gelişme olunca paylaşırsanız seviniriz.
Yine forum üyesi (1 gün sonra): hocam gelişme yok mu?
Yine forum üyesi (1 hafta sonra): hocam neredesiniz?
Yine forum üyesi (3 hafta sonra): hocam...Başka biri: arkadaşlar listeler tamamlanmamış henüz. Bu ay içinde açıklanır inşallah. Ay sonuna kadar açıklanması için etkinliklere devam edelim vs vs vs...
Forum üyesi: yav senin kefilin kim ya? nerden duyuyorsunuz bunları? Umut tacirisiniz siz! -
@aryastark bana hitaben yazıyorsanız umut tacirliği yapmıyorum ne zaman açıklanacağına dair burada bir tane yorum yapmadım tek bilgi sahibi olduğum listenin bakanlıkta olduğu ve bunun haricinde bir bilgi vermedim
-
@Sivass hocam ben zaten olumsuz bişey demedim ki. Benim sorduğum kişi bayramdan 1 gün önce ankarada iken sormuş. Yani geçen hafta perşembe günü. Ağustos ayı içinde muhtemelen cevabını alıyor. Gvsler devam ediyormuş dedi. Bana da bayramın 4.günü yüz yüze geldiğimde söyledi. Dolayısı ile, bugün 5 ağustos yani ağustos. Listeler birkaç gün içinde de tamamlanıp bakanlığa gidebilir ordan da 1 gün içinde olur alıp açıklanabilir. Bu hafta sonunda da açıklanabilir bu ayın son haftası da. Tamamen genel müdürlüğün ve bakanlığın hızına bağlı. 3 günde mülakat sonucu açıklayan kurum var demek ki listeler 3 günde tamamlanıp olur alınıp açıklanabiliyor.
-
Burası çok gerginmiş ben KPSS çalışıp bekliyordumda bir kıvılcım çıksa bomba patlatacak gibi rabbim herşeyin hayırlısını versin önce sağlığımızı korusun inşallah
-
@gencbiraday size demedim hocam. Bana umut taciri diyen biri oldu ona yönelik yazdım.