2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Bugün açıklansın artık . Çok bekledik çok yorulduk
-
@mathilda bunu ne bilen ne hisseden var malesef
-
@mathilda beklentilerimiz, yorgunluğumuz bizim dışımızda kimsenin umrunda değil açıkçası hocam.
-
Bugün ve yarın için ilk kez umutluyum umarım yanılmayız
-
@ikt17 inşallah sizin umutlarınız doğru çıkar
-
Sayın GM twitler de attık işe yaramadı belki okuyorsanız burayı duvar ha yıkıldı ha yıkılacak güçlükle tutuyorum şu belirsizlik lütfen iyi ya da kötü bitsin bugün lütfen
-
İşkencelerin en kötüsü umuttur derler ya hani cünkü işkenceye katlanmanı kolaylaştırır o hesap oldu bizim mevzu da. Bayramdan önce açıklancak umudu bizi hale getirdi.
-
Daha önce duyum veren arkadaşlarımızın duyum kanallarıyla tekrar iletişime geçip yeni bir bilgi öğrenmeleri mümkünmüdür?
-
Açıklanmadan önce bir hareketlilik oluyor mu acaba? Duyum içerden bir haber gibi.
Yoksa hiç beklenmeyen bir anda açıklanıyor mu? -
@Sivass hiç öyle bir haber gelecek gibi durmuyor hocam o kadar tweet atılmasına rağmen bir açıklama bile yapmadılar
-
@extraordinary Hocam sanki duyumları doğru çıktıda şimdi verecekleri yeni bilgi doğru çıksın..
-
@gencbiraday Haklısın hocam. Önemli bir kurumda ikinci kişisin bir müjde veriyorsun ama dediğin çıkmıyor. Daha sonra sessizliğe bürünüyorsun. Gerçekten Gökçe beye yakışmıyor.
Bugün yine etkinliğe devam edelim bari. -
@Sivass çıkmayadabilir onu da anlayışla karşılarız elinde olmayan sebepler olabilir ancak en azından bir açıklama yapsa insanlar ha bugün ha yarın açıklanır ümidiyle diken üstünde beklemez
-
Arkadaşlar yine saat: 15.00
Tag: "GöçveİlGöç MülakatSonuçları"
Duyanlar duymayanlara duyursun lütfen.
Bir şey elde edemiyoruz belki ama katılımı artırıp daha gür bir sesle dile getirmemiz lazım. -
@Laswell hocam böyle de post okuyup duruyoruz en azından belki bi bağlantı kurardık bir şey olurdu. Ne bileyim beklemek yıprattı bir şey duymak istiyor insan sanırım.
-
Sanki bugünde olmayacak bu iş sayın bakan da mamaktaymış bi yerlerde bir pürüz var sanırım şimdiye çoktan açıklanması lazımdı
-
Arkadaşlar merhaba. Kimsenin umutlarını kırmak istemezdim ama kurumda calisan bir arkadaşımdan bilgi alabilmesi için ricada bulundum. Çalışmanın devam ettiğini ve listenin henüz Sn Bakana gitmediğini söylemişler maalesef. Ben de bugün için çok umutluydum. Naçizane tavsiyem ders çalışmaya baslayin. Şahsen ben öyle yapacağım. Boşuna vakit kaybediyoruz.
-
@newplanet sagolun hocam verdiginiz bilgi icin.
-
@newplanet haklısınız hocam. Liste bakanlıkta olsaydı bu iş çoktan biterdi. Ben de beklemeyi bırakıyorum artık. Etkinlikten sonra ders çalışmaya başlayacağım. Bizim için yapacak başka bir şey yok.
-
@newplanet teşekkürler bizimle paylaştığınız için hocam en azından ha açıklandı ha açıklancak diye yıpratmayalım kendimizi.