2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@aryastark hocam bi kac post üstte yazdım zaten 1.derecede tanidigim degil diye. Sadece böyle duydum ve bunu da paylaşmak istedim bu kadar. Dilerim en kısa surecte hayirlisiyla sonuclanir hepimiz ayni durumda bekliyoruz zaten
-
@gencbiraday hocam bayramdan sonra kurumdan çıkmışsa çıkmıştır. Acemi balık rolü falan biçmedim estağfurullah. Sadece daha önce gördük yaşadık 1.ayda bakanlıkta dendi 5.ayda açıklandı. Bakanlıkta olsa uzayacağını düşünmüyorum sadece. Tabiki saygı duyuyorum yoksa.
-
@aryastark bir komplo teorisi kurayım şimdi 2 gün önce siteye girilmediği zaman liste sisteme yüklenmiş olsa aynı zamanda liste bakanlığa da gönderilmiş olsa ve bugün ya da yarın açıklansa
-
@redcrossbjk yapma be kardeşim keşkee
-
@Hayırlısıı şu evrene mesaj gönderelim diyenler yok mu hep beraber gönderelim şu mesajı, belki tutar
-
@gencbiraday o arkadaş bana liste genel müdürlükte dedi . Dediğim gibi kendisini tanımıyorum
-
Şu sahnenin aynısı ensonki SGK promosyonunda yaşandı. Liste geldi gelmedi bakan gönderdi göndermedi kurum top bizden çıktı çıkmadı o bunu dedi şu bunu dedi. Arkadaşlar şuan ki dönemde içerden dışardan haber almak diye birşey yok. Yahu kurumların başkanları genel müdürlerinin bile haberleri yok ne olup bittiğinden. Biryerlerden talimat gelir açıklayın diye 1 saat sonra sisteme yüklenir. Süreç tamamen bitmiş artık beklemekten başka bir çare yok. Kendinizi bukadar yıpratmayın. 3 yıllık uzman yeni atanmış uzman yardımcısı memur şu bu bilmez arkadaşlar bu işlerin nasıl yürüdüğünü ettiğini. Kurumun üst yöneticileri bile bilmiyorken. Az daha sabredin ve birbirinize sarıp kalpler kırmayın derim.
-
@LioN iki gözümsen
-
Yaktın beni GM....
-
@redcrossbjk ben komplo teorisi kurma becerimi sgk sürecinde başlatıp zirveye çıkarıp tükettim hocam o yüzden göç sürecinde ne olsa şaşırmam. Müdür yardımcısı gökçe beyin cevabından sonra çok yükseldi burası o zaman bile yükselemedim olmuyor
-
Önceki alımlarda kurum mülakattan ne zaman sonra açıkladı ve genelde sessiz mi kaldılar ? (Bilmediğimden soruyorum)
-
@Aslankayserili son alım 27 Aralık mülakat tarihi açıklanmış, sonuç 7 mayıs.
Geçen sene olan alim 23 ocak mülakat tarihleri açıklanmış 9 mayısta sonuç açıklanmış.
Hocam hemen hemen ortalama mülakat tarihi ile sonic tarihi arasında 4 veya 5 ay geçmiş.
Bizim bu iki alımdan farkı bizim mülakat ile yazılı sınav sonucu arasında 4 ay boşluk var -
@redcrossbjk organik olarak o kadar ay geçti yani. İnşallah açıklanır hocam.
-
Bugun de yalan oldu gibi. Bari biri çıkıp da biraz daha sabırlı olun calismalar devam ediyor falan diye aciklama yapsa da kurumun bizleri onemsedigini hissetsek.
-
Bu nasıl iştir ya bekle bekle bekle. Hayatı kaçır gençliği kaçır çalışma isteğini kaçır. Ekonomi desen çökmüş, dolar uçmuş. Daha kazanmadan maaşımız her geçen gün eriyor. Ki kazananlardan olacak mıyız meçhul. Zaten yıllarımızı vermişiz kpss ye. Yeni sınav için desen heves de yok. Geçsem yine mülakat belası var diyosun. Büyüklerimiz ülkenin nimetlerini yediler. Ev araba sahibi oldular. Kolay yoldan işlere girdiler. Katma değer yaratamadan, çocuklarını, geleceği düşünmeden kullandılar kaynakları. Olan bizlere oldu. En güzel çağlarımızı zavallıca bekleyerek dolduruyoruz. Beklemeye devam..
-
O kadar twit atıldı bari bi açıklama yapsalar
-
Beklediğim gibi yılan hikayesine döndü ne olacağı belirsiz kimsede nerede liste ne yapılıyor kimse söylemiyor beklemekten başka çare yok kapalı kutu bu işler hepimizin hakkında hayırlısı olsun bu hafta bilgi almaya uğraştım ama ne kurumdan ne bakanlıktan sağlam net bir bilgi gelmedi bende anlamadım
-
Bu ay içinde açıklandı açıklandı, açıklanmazsa o zaman görürüz yılan hikayesini... önceki mülakatlarda mülakat tarihi açıklama ile sonuç açıklama arasında 4-5 ay varsa ve yine aynısı olursa.. neyse. Allah korusun.
-
Tek çare daha gür sesimizi duyurmamız lazım, etkinliklere devam edelim zaten beklemedeyiz, sonuçta yaklaşık 800 kişiyiz
-
@aryastark bayrama kadar açıklandı açıklandı, bayramdan sonraki hafta açıklandı açıklandı, bu ay içinde açıklandı açıklandı...