2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@kemankeşş2 yarın açıklanır ve kazanırsak Ankarada çay kahve ne varsa benden
-
@redcrossbjk kemankesin hislerine güveniyorum ve ben de yarin açiklanacak diyorum
-
@Elnogate avrat teslim etmeye beraber gelen herkese çaylar benden
-
@redcrossbjk @Elnogate avrat teslim etmek ne ya.. evrak hocam pardon
-
@redcrossbjk avratlarrrr
-
@redcrossbjk piskevitler de benden
-
@zamane kardeşim dur utandım zaten, telefonlar fazla akıllı özür dilerim
-
Evrak teslimi elden kalktı belki biliyorsunuz muhabbet olsun diye konuşuyorsunuz bölmek istemem ama bilmeyenler için diyorum
-
Yarının senaryosu
Açılış, bugün biter inşallah
Öğlen, olursa saat 4-5 gibi olur
Satt 4-5, geçen alım 19 civarında açıklamış bekleyelim
Kapanış, bu haftayı da kapatıyoruz. -
@modigliani-0 yani muhtemelen böyle olacak ama içimizdeki gramlık umut yine de bir hevesle bekletiyor
-
Kpss ye de odaklanamıyoruz ki şunun akıbeti belli olmadan. Çalışıyorum ama zaten yılların verdiği bıkkınlık var. Yaptığım tek şey video dinlemek onuda x2 hızda
-
Bütün forum buna inansa
Bir inansa
Hayat bayram olsa
Üyeler el ele tutuşsa
Birlik olsa
Atansak yarınaa -
@onur06 oku buraları tam senin istediğin kıvama geldi....
-
PRİNÇİMİRİNÇKİ oku buraları buralar hep makale makale....
-
@redcrossbjk tövbee:)))
-
Sayın bakanımız dün akşam saatlerinde makamında şehit aileleriyle buluşmuş , bugün için bir umut bekleyeceğim
-
Benim bugün aldığım bilgiye göre listeler bakanliktaymis. İşi geciktiren gvs imiş. Bu ay açıklanma ihtimali yüksek denildi. Sanki ay sonuna doğru ancak açıklanacak gibi
-
@guymağduru dostum gvs bu zamana sarkacağını düşünmüyorum açıkçası ki kanunen 2 ay da yapılıyor belgeleri vereli 5 ay oldu
-
@gencbiraday yani hocam inşallah öyledir. Bana denileni söyledim. Ama sayın Gökçe ok açıklanmasında eksik gvs den bahsetmişti hani ordan bı inandırıcı geldi gibi bakalım artık hayırlısı ile bekleyip göreceğiz
-
@gencbiraday hocam mülakatların bitişinden itibaren 2 ay olabilir mi?