2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar her gün biri çıksın bugün açıklanacak desin şaka gibi ya
Biri çıkıyor bugün yarın en geç çarşamba. Diğeri çıkıyor kesin perşembe. Diğeri çıkıyor cumaya kadar biter. O da olmazsa haftaya. Sgk sürecine dönmez hocam ihihi derken ona dönecek az kaldı. -
@aryastark aynen dostum benim gibi kpss defterini kapatmadıysanız en doğrusunu yapıyorsunuz çalışmayıp da napacaksınız iş yok güç yok
-
Açıklandı
-
Arkadaşlar yedek 38
-
@menizarar1 sen sonuç nasıl hocam
-
Yedeklerde bile değilim bu nasıl iş anlamadım.
Bir insanın hakkı bu kadar göz göre göre yenilmez.
Liyakat denilen bir olay kalmamış. -
Yazıklar olsun
-
Kazananlara hayırlı olsun en çok da yazılı sınavda 593. Sıradayken mülakat sonucunda 1. Sıradan kazanan hanımefendiye
-
Ne oldu? duyumlarla, kurumda çalışan arkadaşlarla dalga geçen @06TC üstada burun kıvıran zırtolar?
-
Yazıklar olsun, çok sıkıntı içinde bu sınava hazırlandım. Boğazım düğümleniyor forum
-
Yazılı sınav sıralaması 763 olup mülakatta 2. Sıradan kazanan aday arkadaş da başarısının sırrını söylerse dinlemek örnek almak ibret almak isteriz
-
@karhan Sınava girmedim ancak bu şekilde sıçrama yapanları incelemek isterim. Link var mıdır?
-
@şehzade45 zırto demeyelim yinede
-
Kazanan arkadaslara hayirli ugurlu olsun. Bana da torpilli diyen bi arkadas vardi ona da buradan selam olsun. Kimse sacli sakalli dovmeli bi adama refarans olmuyor demek ki
-
Allahın adaleti şaşmaz
-
Mülakata ilk gün yüksek bir sıralama ile girdim,sorulan tüm sorulara cevap verdim. Liyakat anlamında da bir eksiğim oldugumu düşünmüyorum. Sonuç: yedeklerde bile yokum. Şaşırdık mi? Tabi ki hayır.
-
Hakkızyla kazananı tebrik ederim. Haketmeyenlere bedduam kalbimde. Ben de yokum...
-
Bir istatistik daha vereyim mülakatı 100-110 arası kazanan arkadaşlardan sadece biri yazılı sınav sonucunda ilk 200 içindeydi. Başka bir ifadeyle buradaki on arkadaştan dokuzu iş yazılı sınavla bitmiş olsa kazananlar listesinde olmayacaktı.
-
@newplanet, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Mülakata ilk gün yüksek bir sıralama ile girdim,sorulan tüm sorulara cevap verdim. Liyakat anlamında da bir eksiğim oldugumu düşünmüyorum. Sonuç: yedeklerde bile yokum. Şaşırdık mi? Tabi ki hayır.
Benim ki de aynı durum hocam.Mülakat sorularının hepsi cevaplandı komisyon neyimizi eksik gördü acaba.
-
@karhan, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Bir istatistik daha vereyim mülakatı 100-110 arası kazanan arkadaşlardan sadece biri yazılı sınav sonucunda ilk 200 içindeydi. Başka bir ifadeyle buradaki on arkadaştan dokuzu iş yazılı sınavla bitmiş olsa kazananlar listesinde olmayacaktı.
Güncelliyorum kazanan 100-120 arası kişilerden yazılı sınavda ilk 200de olan bir tek kişi mevcut