2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@Laswell en iyisini yapıyorsun dostum çalışarak zaman çabuk da geçiyor kpssye girseydim aynı senin yaptığın rasyonelliği sergiledim çalışırdım 1 2 defa da buralara uğrardım şimdi de pcden filan oyun oynayarak zaman geçiriyorum bazen buraya geliyorum
-
Evet şuan yarın kesin açıklanacak üstad öyle dedi diye duyumları bekliyorum çay ve cekirdegimle olmayan duyumları yani
-
Hep Perşembe açıklanmış yarın inşallah son olur
-
@İlkkuralsaygi birisi tutacak ama hangisi yazılı sınav sonucunu 84 demişti birisi ban yemişti grupta. Öğleden sonra herkes gerçeği öğrenmişti
-
Duyumsuz kaldık yok mu bir duyumu olan duyumsuz zaman geçmiyor
-
-
@Laswell Yarında açıklanmazsa Cumadan umudum yok.
-
Tek duyumum şu ki önümüzde KPSS var birileri kendini fena harcadı kardeş çalışmayarak en kötüsünü düşün en iyisi için her zaman savaş demişti bir antrenörüm her mücadele psikolojik ve fiziksel süreklilik esastır.allah herkesin Yardımcısı olsun
-
Bir de bu sene covid movid derken millet eve kapanıp kpss a b.... ne varsa var gücüyle çalıştı ve o zamanlardan beri çok çalışan kişiler sınav ertelendiği için de zaman kazandı
-
Herkese tekrardan merhaba bende herkes gibi duyumumu yazıyorum sonuçlar yarın açıklanacak mesai bitimine kadar herkese şimdiden hayırlı uğurlu olsun...benimkininde bir duyum olduğunu düşünün ama kaynağım sağlam herkesin hakkında hayırlısı olsun...duyumum cikmazsada bir daha böyle bir duyum paylaşmam anlatabildim umarım biraz olsun içinizi ferahlatmak istedim herkese saygılarla ...
-
@qqqqq hoocaaammm anam diyim valla olur aciklanmaz felan buralar fena karisir
-
@qqqqq eyvallah hocam. Sessizce beklemek yerine duyumun her çeşidini işitmek (olumlu ya da olumsuz) benim için yeğdir. Olumsuz duyuma üzüldüğüm miktar senin duyumuna da sevindim. En nihai diğer arkadaşların da dediği gibi bu ay içinde bitecektir zaten bu süreç...
-
-
@Apologia evet derse ben inanırım
-
@qqqqq De hayde hocam yaa..
-
@qqqqq 5 gün önce her an açıklanabilir demiştiniz hocam
-
@Manchester ben de tekrar gireceğim hocam çünkü neyin garantisi var? Belki elendiğimde kpssye 1 hafta kalmış olacak. Kpss'den sonra guy gelecek defterdarlık gelecek sgk gelecek. Ben neden kendimi riske atayım ki tek bir alıma bu kadar bağlanıp. Tecrübesi olan zaten aynen bu şekilde düşünüyor. Yoksa kazanmışsın 1 saat sonra öğren 2 saat sonra öğren kazanmışsın zaten illa salisesinde baksan ne olacak? Biraz rasyonel düşünen zararını kârını bilen zaten şu süreçte oturup kpss çalışır buraya bağlanarak sadece zamanını hiç eder.
-
Bana açıklanacak deme! Çünkü inanırım...
-
Arkadaşlar daha önce genel müdürlüğün liste istediğini ben yazmıştım.
Aynı yazıda belirttiğim gibi haftaya açıklacağını düşünüyorum.
Yarın açıklanmayacağını düşünüyorum çünkü bir sonraki her alımda daha erken açıklanmasını isteniyor. bunu önlemek için standart olarak 45-50 gün civarı süre ile açıklanacağını bekliyorum. -
@nefarkeder ne fark eder ki hocam