2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@zamane bugun benim pull günüm bacaktan daha acı dolu
-
Yine derin bir sessizlik hakim @06TC üstadın dediğine göre bugün süreç son bulmalı bekliyoruz...
-
@gencbiraday 2 gündür girmiyor sayın @06TC . Sanırım yurtdışında yine interneti yok. Şaka bi yana çok laf ettim adama inşallah yanıltır beni
-
@kuruhasan evet bu sefer bu duyum hepimizi heveslendirmişti açıkçası umarım yanılmaz
-
Arkadaşlar bir arkadaşımız gökçe ok un tweetinin altından yardırıyor hadi bizde devam edelimm
-
@maxminuz arkadaşımız baya bi bunalmış seri bi şekilde yazmış herkesin kendine göre derdi var tabi bir de 35 yaş sınırında olanlar...
-
Yıldık artık biri geliyor bugün açıklanacak biri geliyor yarın açıklanacak hiç biri olmayınca hala yarın açıklanacak demeye devam ediliyor pes artık ne zaman açıklanacağını kimse bilmiyorken burdaki insanlara umut vermenin anlamını nedir acaba bu insanlar bu işten keyif mi alıyor acaba
-
@gencbiraday hangimiz bunalmadık ki ?
@06TC hesabını Gökçe Ok kullanıyor heralde. İkisi de sallayıp ortadan kayboluyor. -
@maxminuz sayfa yenilemekten hayatımız durdu
-
@maxminuz ahahahhahahha
-
@Hayırlısıı gerçekten öyle oldu ama geçen yazılı kısmında umuyorum yarın açıklanacak artık
-
her hafta biri bu hafta açıklanacak diyor illa biri tutturacak haftaya açıklanacak sözünü de ben rezerveleyeyim (duyum falan degil)
-
açıklanmayacak
-
@jeanpaulsartre baltalı ilah
-
Arkadaşlar benim ki duyum değil temenni
-
- Sayfada açıklanacak kesin duyum.
-
Selamünaleyküm arkadaşlar Kendinizi harap ettiniz burada biliyorum beklemek çok zor ve kafalarimiz her dk burada ancak çalışmayıp kendinize zarar veriyorsunuz. Çalışmaktan bir zarar gelmez atandı yazısını gördüğünüz an kalemi atarsınız o yüzden çalışmanızı öneriyorum. Saygılarla
-
Madem herkes fikrini yazıyor buraya bende diyorum ki önümüzde 10 günde de açıklanmayacak inşaallah yanılırım
-
@Hopefully linç of starting
-
@Hopefully bunu yazabilmek büyük cesaret seni tanımak isterim yigidim