2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@çölkaplanı şu açıklamayı yazabilirisin dostum kimlik bilgileri ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının şahsıma ait olduğunu beyan ederim yazıp isim soyisim tarih ve imza şeklinde
-
@çölkaplanı kimlik fotokopisi ve üzerine yukarıda yaptığım açıklama
-
@güneşşş sen nasıl gönderdin peki
-
Belgeleri elden teslim ettik bakalım artık mülakatı bekleyeceğiz
-
@gencbiraday özgcemişe fotograf Adres imza koydunuz mu
-
@angaralıı ben dogum tarihimi mezun oldugum okulları yazdım daha önce calıstıgım işleri yazdım hobilerim yazdım o kadar bir sayfanın yarısı bile dolmadı
-
@güneşşş fotoğraf koymadınız mı yanı
-
@gencbiraday kararsız kaldımda ben
-
@70kuralliii Aras kargo ile yolladım. Ertesi gün teslim ettiler.
-
Kimlik beyanında bulunurken isim soyisim yazıp imza attım ama tarih yazmadım, sıkıntı olur mu ?
-
Arkadaşlae özgeçmişe iletişim bilgilerini eklediniz mi? Eklememiz gerekiyor mu?
-
Belgeler teslim edildikten sonra bize herhangi mail vs bişryker geliyor mu? Saçma bi soru farkındayım ama buraya kadar geldikten sonra 3 tane belge yüzünden sıkıntı olsun istemiyorum
-
@Apologia gelmez sanmıyorum.
-
@extraordinary Ben ekledim. Bu çok önemli bir şey değil bence. İstenilen belgeleri verdik şablon mu düz yazı mı çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten belgeleri şeffaf dosyaya koyup mu göndereceğiz diye bir ileti gördüm geçen çıldıracaktım. Gönderin geçin sonuçta söylediğiniz gibi bir iletişim bilgisi girilmediği için veya 3 değilde 2 fotoğraf gönderildiği için v.b şeylerden hak mahrumiyeti olacağını düşünmüyorum. İyi forumlar.
-
@Quesnay teşekkürler. Insanlar biraz ne yapacagini bilmiyor dogal diyelim:)
-
- Özgeçmişin nasıl yazılacağı size kalmış, iletişim bilgilerini de yazdım ben bişey demediler, fotoğraf işi de size kalmış.
- nüfus cüzdanı fotokopisinin altına doğruluğunu beyan ederim, bana ait olduğunu beyan ederim vb. Bir ifade yazıp imza atmak yeterli.
- E devlet mezuniyet belgesi olur.
- Kpss sonuç belgesi iki sayfa olarak çıkıyor ve o şekilde doğrulama kodu olacak şekilde gönderilmeli
- Belge kuruma ulaşınca herhangi bir onay e postası vs gelmiyor, ulaşıp ulaşamadığını kargo takip edebilir ve emin olmak adına arayıp kuruma sormayı deneyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar il göçte uzmanlığa geçişte yds şartı var mı ? Merkez göçte olduğunu biliyorum ama il göçte durum nedir ?
-
@angaralıı fotoğraf koymadım ama adres imza isim soyisim tarih atın
-
@gencbiraday ben komposizyon şeklinde yazıyorum isim adrs filan nasıl yazayım ssen nasıl yaptın?
-
@mathilda Hayır taşra da yok. Uzman olmadan uzmanlık sınavına giriliyor. Mevzuat tarzı sorular oluyor. Taşra da uzmanlık sınavı yalnız bir kere yapıldı ve kolay sormuşlar. Arkadaşım kalan olmaz demişti.